Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті

Як познайомитися на пляжі



— Пляж — найкраще місце для знайомств, — каже киянка 20-річна Інна Остапенко на пляжі у столичному Гідропарку.

Вона розстилає махровий рушник на піску. Повітря прогрілося до +38°С. Інна мастить кремом для засмаги стегна та груди.

— Тут торік я познайомилася з художником Віталієм. Недалеко від берега побачила хлопця з мольбертом. У нього були великі блакитні очі та довге світле волосся. Підійшла у відвертому купальнику й попросила намастити спину кремом. Він відклав мольберт убік і погодився. Як намазав, сказав, що хоче намалювати мене оголеною. Розповів, що ходив на курси тайського масажу. За кілька хвилин після знайомства робив мені масаж прямо на березі. В інших дівчат волосся дибки стало від заздрощів.

Дівчина заходить по пояс у воду, знову лягає на березі.

— Зустрічалися ми з ним недовго, бо я не сподобалася його мамі. Вона весь час повторювала, що він повинен учитися, а не з дівчатами гуляти.

Із води виходить чорнявий хлопець з волосатими грудьми. Підходить до Інни, цілує її в губи. З ним дівчина зустрічається три місяці. Познайомилися на пляжі, коли відкрився купальний сезон.

— У травні тут мало людей було, бо вода ще холодна, — починає Ігор. — Одного дня прийшов, розстелив своє покривало. Зайшов у воду купатися. Як вийшов, поруч на рушнику сиділа красива дівчина, — підморгує Інні. — Почав говорити з нею про погоду. Хоч знаю, що це не найкраща тема для розмови. Через день ми знову зустрілися. До цього думав, що пляжні романи ніколи не переростуть у серйозні стосунки.

Згадує про товариша Дмитра, який шукає на пляжі дівчат:

— Коли хоче з кимось познайомитися, бере колоду карт і пляшку сухого вина. Ходить берегом. На очі одягає чорні окуляри. Як бачить підходящу кралю, пропонує їй зіграти в карти. Далі діє залежно від ситуації. Зустрічається з ними не довше місяця.

Киянка Валерія Парусенко, 19 років, з трьома подругами курить на піску. Спостерігають за хлопцями, які сидять на березі. Познайомитися не наважуються.

— Сьогодні один підходив, запрошував на молочний коктейль, — каже Валерія. — Відмовилася, бо не можу покинути подруг. От якби четверо підійшли, то можна було би подумати.


Радить дівчатам першими знайомитися на пляжі.

— Тут шукати хлопця легко, одразу бачиш товар у повній красі, — киває на хлопця у чорних плавках. Він широкий у плечах. На животі проступають квадратики з м’язів. — Тут можна такого кавалера видивитися. Познайомитися просто: підморгнути, разом сфотографуватися, запропонувати зіграти у волейбол або попросити подивитися за речами. Є хлопці-нахаби. Починаєш з ними знайомитися, а вони запрошують додому. Один обідився, бо відмовилася з ним провести ніч. Сказав, що я його попустила, бо до мене всі погоджувалися. Одному сподобалася. Він облив мене мінералкою з холодильника. Послала його під три чорти.

У воді біля самого берега лежать 19-річний Євген Радченко та Анна Шляхтіна, 18 років. Хлопець кусає дівчину за сідниці.

— Ми вже три роки зустрічаємося, — розповідає Євген. — Познайомилися в нічному клубі, де разом із друзями святкували мій день народження. Аню помітив у натовпі танцюючих дівчат. Коли включили мєдляк, запросив на танець. А потім викликав таксі й відвіз додому. З того часу ми разом. Влітку щодня ходимо на пляж, бо на море грошей не вистачає. Як закінчимо навчання, плануємо одружитися. Будемо жити разом із моїми батьками, а там квартиру хочемо купити. Вирішили, що будемо мати двох дітей — хлопчика та дівчинку.


Залицяльників відштовхує лайка і сміх

— Чоловіки звертають увагу на всіх дівчат у купальниках, — говорить 32-річна Лілія Бугрова, київський психолог. — Може здаватися, що на вас ніхто не дивиться, та насправді вас оглядають із ніг до голови. Одягаючи купальник, забудьте про моду. Вибирайте ті моделі, які роблять ваше тіло привабливим.

Не можна голосно сміятися та лаятися. Така поведінка лише відштовхне залицяльників. Пам’ятайте, чоловікам не подобається, коли дівчата ходять із літровими пляшками пива.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 577
Спонсорська реклама
Ще не перевелася на світі романтика та романтики

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: