Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 20 грудня - День матері



20 грудня - День матері

Що за день? 20 грудня 2008
20 грудня - День матері «День матері» - це ніч перед зимового сонцестояння. Це кінець року. Вся річна робота закінчена, засіки повні. Час підвести підсумки та віддячити богів і домашніх духів за їх сприяння у всіх справах протягом усього року. Час звільнитися від усіх турбот і тривог для зустрічі нового життєвого циклу. Це темне, жіноче час.

Через 12 ночей народиться Новий рік. Господині наводять порядок в домі, прикрашають його, і збирає сім'ю у вогнища. Вони славлять Богінь. Мати відкриває ворота Іншого Світу, щоб впустити в наш світ нове життя.

Всі роботи по дому повинні бути закінчені до вечора цього дня, вінок Йоля повинен бути зроблений і весь будинок повинен бути прикрашений зеленню Йоля (ялиновими гілками). По можливості, вся родина повинна сходити в баню або сауну (по крайней мере, просто помитися) у другій половині дня, щоб душі і тіла очистилися.

Вінок з ялинові або соснових гілок з 8-ма свічками повинен бути приготований і встановлений на камінной дошці або в місці, що є «серцем» будинку.

Свічки у вінку Йоля повинні горіти всю ніч, а по можливості - до 12-ї Ночі.


за матерыалами calend.ru



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 598
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: