Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 26 січня - Міжнародний день митника



26 січня - Міжнародний день митника

Що за день? 26 січня 2009
26 січня - Міжнародний день митника У листопаді 1952 року вступила в силу Конвенція про утворення Ради митного співробітництва. 26 січня 1953 року в Брюсселі відбулася перша сесія Ради митного співробітництва, згодом (у 1994 році) отримала своє нинішнє ім'я - Всесвітня митна організація. На ній були представлені главами своїх митних служб 17 країн Європи.

Через 30 років, у 1983 році, саме цей день був обраний в якості щорічного свята Міжнародного дня митника. Ідеї митного співтовариства отримали великий відгук. Досить швидко з скромною організації, об'єднуючої обмежене число європейських держав, Рада митного співробітництва перетворився в авторитетних організацій міжнародного масштабу. В даний час Всесвітня митна організація об'єднує 162 держави.

Міжнародний день митника є приводом не лише для прояви міжнародної солідарності митних служб усього світу, але і для залучення уваги громадськості до значущості ролі митниці в економічному та соціальному розвитку суспільства. Його святкують понад 800 тисяч чоловік - така загальна чисельність митників у всьому світі. Російська митна служба - 68 тисяч чоловік - є однією з найбільших.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 331
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: