Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 4 лютого - Всесвітній день боротьби проти раку



4 лютого - Всесвітній день боротьби проти раку

Що за день? 4 лютого 2009
4 лютого - Всесвітній день боротьби проти раку Всесвітній день боротьби проти раку - щорічний захід, організованих Міжнародним союзом проти раку (UICC). Мета цього дня - акцентувати увагу громадськості на цій глобальній проблемі, нагадати про те, наскільки небезпечні і поширені зараз онкологічні захворювання. Адже рак є однією з провідних причин смерті в усьому світі.

Онкологічне захворювання - це завжди трагедія. Але фахівці звертають увагу на те, що в наш час добре відомі причини виникнення ракових захворювань, і це дає можливість запобігти приблизно третину нових випадків.

Природно, і медицина не стоїть на місці: методи боротьби з онкологічними захворюваннями щорічно удосконалюються, і, можливо через якийсь час з'являться вакцини проти всіх видів цього страшного захворювання. Але поки лікарі радять не нехтувати профілактикою, не зловживати шкідливими звичками і вести активний здоровий спосіб життя. І, звичайно ж, не варто забувати про те, що поруч з нами живуть мільйони людей, які страждають від онкологічних захворювань. І їм необхідні не тільки величезна мужність і сила волі, але й наше розуміння, доброта і тепло.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 405
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: