Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 17 лютого - День спонтанного прояву доброти



17 лютого - День спонтанного прояву доброти

Що за день? 17 лютого 2009
17 лютого - День спонтанного прояву доброти День спонтанного прояву доброти - один з недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій. Це свято має загальносвітове значення, святкують його всім миром, незалежно від громадянства, національності та релігійних переконань.

У Росії це свято поки ще мало відомий. У цей день, як закликають організатори, потрібно намагатися бути добрим до всіх, і не просто добрим, а добрим безмежно і безкорисливо.

Пам'ятайте, якщо людина чекає подяки за свою доброту, це не справжня доброта. Ви не повинні розраховувати на те, що станете свідком радості інших і почуєте їх похвалу. Добрі справи самі по собі мають доставляти вам задоволення, і при цьому, даючи что-то другим або допомагаючи їм, ви не повинні очікувати нагороди. Такою є справжня доброта.

Небагато в наш неспокійний час здатні на такий «подвиг» - в стані втоми і роздратування від нагальних турбот ми все частіше байдуже проходимо повз чужих проблем, поки вони не коснуться нас самих. І тоді ми шукаємо підтримку та участь у людей, для яких «безкорислива допомога», «милосердя» та «чуйність» не просто слова, а сенс життя, що став покликанням.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 2003
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: