Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 22 березня - Всесвітній день водних ресурсів



22 березня - Всесвітній день водних ресурсів

Що за день? 22 березня 2009
22 березня - Всесвітній день водних ресурсів Ідея проведення Всесвітнього дня водних ресурсів вперше прозвучала на Конференції ООН з охорони навколишнього середовища та розвитку (ЮНСЕД), яка відбулася в 1992 році в Ріо-де-Жанейро.

Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй, прийнявши резолюцію 47/193 від 22 лютого 1993 року, оголосила 22 березня Всесвітнім днем водних ресурсів. Цей день повинен був почати дотримуватися в 1993 році, у відповідності з рекомендаціями Конференції ООН з охорони навколишнього середовища та розвитку.

Держави були покликані присвятити День водних ресурсів здійсненню рекомендацій ООН і проведення конкретних дій на національному рівні.

Щорічно одне з установ ООН призначається координатором заходів Всесвітнього дня водних ресурсів і відповідає за просування нової теми під керівництвом Адміністративного комітету з координації.

Основні цілі проведення Всесвітнього дня водних ресурсів:

Сприяти прийняттю відповідних заходів для вирішення проблеми забезпечення населення питною водою;

Інформувати громадськість про важливість охорони і збереження ресурсів прісної води та водних ресурсів в цілому;

Залучити до святкування Всесвітнього дня водних ресурсів уряду, міжнародні агентства, неурядові організації та приватний сектор.

22 березня є унікальною можливістю нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для навколишнього середовища та розвитку суспільства. Практичні зусилля можуть допомогти поглибити громадське розуміння як проблем, так і рішень в цій галузі. Для досягнення позитивних результатів необхідно перетворити слова в зобов'язання та дії в рамках загальної теми.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 611
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: