Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 7 квітня - Всесвітній день здоров'я



7 квітня - Всесвітній день здоров'я

Що за день? 7 квітня 2009
7 квітня - Всесвітній день здоров'я Всесвітній день здоров'я відзначається в день створення Всесвітньої організації охорони здоров'я - ВООЗ - у 1948 році. За час, що минув з цього моменту, членами Всесвітньої організації охорони здоров'я стали близько двохсот країн світу.

Щорічне проведення Дня здоров'я стало традицією з 1950 року. Він проводиться для того, щоб люди могли зрозуміти, як багато значить здоров'я в їхньому житті, і вирішити, що їм потрібно зробити, щоб здоров'я людей в усьому світі стало краще.

Щороку Всесвітній день здоров'я присвячується глобальним проблемам, що стояв перед охороною здоров'я планети і проходить під різними девізами: «У безпеки твоєї крові - спасіння життя багатьох», «Активність - шлях до довголіття», «Вагітність - особлива подія в житті. Зробимо його безпечним »,« Захистимо здоров'я від змін клімату »...

У 2009 році головною темою Всесвітнього дня здоров'я є безпека медичних установ і готовність працівників охорони здоров'я надавати допомогу людям, що постраждали в надзвичайних ситуаціях. В усьому світі пройдуть заходи, присвячені пропаганді безпечних конструкцій медичних закладів і поліпшення готовності до надзвичайних ситуацій.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 451
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: