Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 15 травня - Міжнародний день сім'ї



15 травня - Міжнародний день сім'ї

Що за день? 15 травня 2010
15 травня - Міжнародний день сім'ї Міжнародний день сім'ї (International Family Day), що відзначається сьогодні, заснований Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. Встановлення цього дня ставить за мету звернути увагу громадськості країн на численні проблеми сім'ї. На думку Генерального секретаря ООН, коли зневажаються основні права однієї сім'ї - єдність всієї людської сім'ї, членами якої вони є, знаходиться під загрозою.

Будучи одним із основних інститутів суспільства, першою сходинкою соціалізації людини, сім'я розвивається та видозмінюється разом із навколишнім світом, по-своєму реагуючи на вимоги часу, відповідаючи на громадські потреби і сама формуючи їх.

Сім'я, як основний елемент суспільства, була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності та розвитку. Завдяки родині міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

У всі часи про розвиток країни судили за положенням сім'ї в суспільстві і по відношенню до неї держави.

З родини починається життя людини, тут відбувається формування його як громадянина. Сім'я - джерело любові, поваги, солідарності і прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя сім'ї - ось мірило розвитку і прогресу країни.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1264
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: