Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » За завищення цін на ліки аптеки позбавлятимуть ліцензії



За завищення цін на ліки аптеки позбавлятимуть ліцензії

За завищення цін на ліки аптеки позбавлятимуть ліцензії У зв’язку з епідемією грипу в Україні та дефіциту на профілактичні та лікувальні засоби, уряд позбавлятиме ліцензії ті аптеки, котрі будуть завищувати ціни на ліки.


Державна податкова адміністрація України та Державна цінова інспекція та інспекція по контролю за лікарськими засобами України з 2 листопада розпочнуть перевірки в аптеках цін на лікарські засоби та медпрепарати.

Про це в ході селекторної наради заявила прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Вона наголосила, що з 2 листопада в кожній аптеці буде перевірятися наявність мінімального переліку ліків, перелік яких визначений Мінохорони здоров'я України, а також перевірка оптових контрактів, які були заключні між постачальниками ліків і аптеками в той період, коли ще не було підвищеного попиту на ліки.

"Ми будемо перевіряти, щоб на жодну копійку ця ціна не була підвищена сьогодні. Ми не допустимо мародерства сьогодні на тих неприємних обставинах епідемічних, які сьогодні в Україні є. І ті власники, аптек, і ті аптеки, які будуть на цьому мародерствувати, будуть миттєво позбавлятися ліцензій без права їх повернення", - зазначила Тимошенко.

Вона також наголосила, що Мінохорони здоров'я забезпечуватиме лікарські установи медикаментами на безоплатній основі.

Нагадаємо, що в усіх аптеках Західної України та Києва закінчилися профілактичні та лікувальни препарати проти грипу та застуди. З самого ранку 30 жовтня противірусні препарати і маски на обличчя стали справжнім дефіцитом.

Міністерство охорони здоров'я України оголосило про початок епідемії каліфорнійського грипу A/H1N1 в країні.

За останніми офіційними даними, від свинячого грипу в Україні померли чотири людини, в 16 осіб цей діагноз підтверджено, а ще тисяча хворих - під підозрою.

Теги україна , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 525
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: