Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Буковина готова оголосити надзвичайний стан



Буковина готова оголосити надзвичайний стан

Буковина готова оголосити надзвичайний стан У Чернівецькій області жертвами епідемії грипу стали п'ятеро людей, до швидкої надійшло 23,3 тисячі звернень від мешканців, епідеміологічний поріг захворюваності перевищено у 8 разів.


У зв'язку з поширенням епідемії, голова Чернівецької ОДА Володимир Куліш звернувся до президента Віктора Ющенка з проханням оголосити у Чернівецькій області надзвичайний стан.

"Піші переходи на кордоні закрито. Торгівлю на ринках припинено. Області бракує дезінфікуючих засобів та медикаментів", – повідомив Куліш.

Голова Тернопільської ОДА Юрій Чижмарь зазначив, що у області зареєстровано 741 хворого, з них 287 дітей, 45 осіб у важкому стані, госпіталізовано 44 породіллі. Разом з тим, у лікарняній відпустці перебувають 25% лікарів. Ситуацію ускладнює відсутність інфекційної лікарні.

Губернатор Івано-Франківської області Микола Палійчук поінформував, що в області закрито більшість ринків, проведено інформаційну роботу з населенням.

"Кількість звернень до лікарів від громадян зменшилась. До 30 жовтня госпіталізовано 511 осіб, вчора – 251 особу, з них 68 дітей. 8 осіб померло, 39 перебувають у реанімації, з них троє у вкрай важкому стані", – зазначив Палійчук.

Голова Хмельницької ОДА Іван Гавчук зауважив, що у області бракує засобів захисту, і ця проблема особливо загострюється через роботу ринку, який є чи не найбільшим у Західній Україні.

У Львівській області хворіють 60 тисяч 553 особи, з них 31 тисяча – діти. Госпіталізовано в області 1300 хворих.

Як повідомив президент Віктор Ющенко, станом на 31 жовтня кількість загиблих від епідемії грипу в Україні сягнула 48 людей, з них двоє дітей. За його даними, на грип та ГРВІ хворі 154 тисячі 200 осіб.

Теги україна , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1005
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: