Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » У Верховній раді почалася паніка через епідемію грипу



У Верховній раді почалася паніка через епідемію грипу

У Верховній раді почалася паніка через епідемію грипу У Верховній раді почалася паніка через епідемію грипу - співробітники ВР утворили чергу за ліками біля аптечного кіоску.

З двох парламентських аптечних кіосків тільки один має мінімальну кількість антивірусних препаратів. Зокрема, співробітникам Ради пропонують такі ліки, як "Амізон", "Арбідол", мазь "Ацикловір".

При цьому в продажу немає "оксолінової" мазі, яка користується особливим попитом, і марлевих пов'язок.

Аптечні кіоски у Верховній раді починають працювати з 9 години ранку, при цьому вже з 8:30 біля цих кіосків спостерігалися черги. Черги постійно збільшуються.

Нагадаємо, через епідемію грипу в Україні вже померли 64 людини. Люди померли у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Рівненській та Волинській областях. також є інформація про одну смерть в Одеській області.

Через епідемію грипу в Україні виник дефіцит марлевих пов'язок і противірусних ліків. В той же час, Україна вже отримала понад 300 тисяч доз антивірусного препарату "Таміфлю". Вони будуть розповсюджені по лікарнях і будуть безкоштовно роздаватися хворим людям.

Прем'єр Юлія Тимошенко пообіцяла позбавляти аптеки ліцензій, якщо вони будуть завищувати ціни на лікарські препарати.

Теги україна , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 468
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: