Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Епідемія грипу: кількість хворих перевищила чверть мільйона



Епідемія грипу: кількість хворих перевищила чверть мільйона

Епідемія грипу: кількість хворих перевищила чверть мільйона В Україні у зв’язку з епідемією грипу зареєстровано 255 тисяч хворих на грип та ОРВІ, з них 15 тисяч госпіталізовано. Такі дані оприлюднив заступник міністра охорони здоров'я Василь Лазоришинець.


За словами Лазоришинця, у відділеннях інтенсивної терапії знаходяться 170 хворих, 67 людей - померли (зокрема 29 - у Львівській, 14 - у Тернопільській, 12 - у Івано-Франківській області).

Лазоришинець також наголосив, що офіційно в Україні підтверджено 22 випадки захворювання на грип A/H1N1. "Україна не має вакцини проти пандемічного грипу, проте ведуться переговори про постачання з міжнародними організаціями", - сказав він.

Разом з тим, Лазоришинець підкреслив, що згідно з рекомендаціями ВООЗ, якщо в регіоні виявлено хоч би один випадок захворювання, викликаного вірусом А/Н1N1, то у всьому регіоні проводиться лікування за протоколом саме проти даного захворювання.

За словами першого заступника міністра, відповідний протокол лікування був розроблений Міністерством охорони здоров'я і направлений у регіони.

Відповідаючи на питання про те, чи відрізняється статистика по смертності від грипу і пневмонії в попередні роки, Лазоришинець відповів, що в цілому картина в західних регіонах істотно не відрізняється. Так, у 2008 році у Львові від пневмонії померло 245 людей, в Тернополі - 89 і в Івано-Франківську - 88.

Теги україна , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 494
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: