Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Як відрізнити грип від ГРВІ (ОРВИ)



Як відрізнити грип від ГРВІ (ОРВИ)

Поширенню епідемії грипу та ГРВІ в Україні сприяли несприятливі погодні умови - спочатку тепло до 15, а потім - різке похолодання зі снігом.

Про це повідомив голова Національної ради з питань охорони здоров'я при Президентові України професор Микола ПОЛІЩУК сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

При цьому лікар з 40-річним стажем порадив, що робити, щоб запобігти захворюванню. М. ПОЛІЩУК підкреслив, що запобігає інфікування вірусами, у першу чергу, здоровий спосіб життя. "Знижують імунітет - надмірне вживання алкоголю, паління, непроветренное приміщення, перевтома і недосипання. Потрібно обов'язково раціонально харчуватися. Вживати більше рослинної їжі. Не забувати, що вітамін С є не тільки в препараті, але і в шипшині, капусті та інших продуктах ", - зазначив М. ПОЛІЩУК.

Лікар радить також замість носової хустки з тканини користуватися одноразовими паперовими серветками, надягати маску в закритих громадських приміщеннях. На відкритому повітрі така маска майже не захищає, уточнив він.

Професор М. ПОЛІЩУК також нагадав про симптоми грипу та ГРВІ. "Якщо у вас висока температура, ломота в тілі, головний біль, явні ознаки інтоксикації, це, найімовірніше, грип. Якщо ж застуда починається з кашлю, нежиті - це респіраторна вірусна інфекція. Але сьогодні ГРВІ може накластися на грип, а грип на ГРВІ. І тому часто складно діагностувати хворобу ", - сказав лікар, додавши, що для людини повинна бути важлива не інформація, про те, що це за різновид вірусу грипу, а надання кваліфікованої медичної допомоги.
Теги україна , здоровя


Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 747
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: