Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Першу смерть від пневмонії зафіксовано на Херсонщині



Першу смерть від пневмонії зафіксовано на Херсонщині

Першу смерть від пневмонії зафіксовано на Херсонщині У лікарні Каховки від пневмонії померла 38-річна жінка. Це перший летальний випадок від пневмонії на Херсонщині з початку епідемії грипу в Україні.


Інформація про смерть жінки надійшла вранці 3 листопада. Наявність у загиблої вірусу грипу А/Н1N1 не встановлено, але медики поки що від коментарів утримуються.

У самому Херсоні удвічі збільшилася кількість викликів "швидкої" - з 200 до 400 викликів на добу. В області виникли проблеми з постачанням до аптек протигрипозних препаратів і засобів захисту.

Водночас, за даними мерії, ситуація із захворюваністю на ГРВІ та грип у Херсоні є аналогічною до відповідного періоду минулого року. Випадків захворюваності на грип з тяжкими наслідками не виявлено. На респіраторні вірусні інфекції за період з 19 по 25 жовтня у місті захворіли 1932 людини, більше половини з них – це діти до 14 років.

Тим часом жертвами епідемії грипу на Західній Україні, за останніми даними, стали 73 людини. У дев'яти областях та Києві запроваджено карантин. Перша смерть від пневмонії вже зафіксована на Одещині, у Харкові родину з п'яти осіб госпіталізували з підозрою на "свинячий грип".

За словами заступника міністра охорони здоров'я Василя Лазоришинеця, першопричиною усіх смертей є вірус грипу А/Н1N1, але лабораторні дослідження тривають. Він повідомив, що підтверджених випадків захворювання на свинячий грип – 22, троє людей від цього вірусу померли. Прем'єр Юлія Тимошенко натомість закликала громадян не панікувати і не плутати "звичайний" грип зі "свинячим".

Теги україна , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 471
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: