Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » На Львівщині грип вбив майже 40 людей, а також виписані з лікарень перші пацієнти, які захворіли на грип



На Львівщині грип вбив майже 40 людей, а також виписані з лікарень перші пацієнти, які захворіли на грип

На Львівщині грип вбив майже 40 людей, а також виписані з лікарень перші пацієнти, які захворіли на грип Станом на 3 листопада у Львівській області кількість померлих від епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань зросла до 39 осіб.


За даними Львівської обласної адміністрації, кількість хворих на грип і ГРВІ в області становила 106 тисяч 112 людей, майже половину з яких – 50 тисяч 136 – складають діти віком до 14 років. Кількість госпіталізованих зросла до 2998, з них 1252 дитини.

Показник захворюваності на Львівщині на грип становить 412,9 на 10 тисяч населення. Також в області розгорнуто резервні ліжка для госпіталізації хворих з ГРЗ у всіх лікувально профілактичних закладах в кількості 3010.

Нагадаємо, станом на вечір 2 листопада за даними Львівської облдержадміністрації, в області від епідемії грипу загинули 33 особи, причому 2 з них – діти віком до 14 років.

3 листопада глава уряду Юлія Тимошенко заявила, що в Україні в результаті епідемії грипу і гострих респіраторних захворювань померла 71 людина.

Вона повідомила також, що кількість хворих на грип в країні складає понад 19 тисяч, а загальна кількість хворих на грип та ГРЗ - 255 тисяч 516 людей.

Наразі у дев'яти областях Західної України та Києві введено карантин. Крім того, на три тижні закрито всі навчальні заклади в Україні, заборонено проведення масових заходів.

Лікарі радять не виходити на вулиці без марлевих пов'язок, уникати людних місць, пити вітаміни для профілактики, а при перших симптомах грипу - високій температурі, кашлі, нежиті, - звертатися до медичної установи.



На Львівщині виписані з лікарень перші пацієнти, які захворіли на грип

У Львівській області почали виписувати з лікарень пацієнтів, які захворіли та були госпіталізовані до стаціонарних відділень лікарень в перші дні епідемії грипу.


Загалом виписано 226 людей. Крім того, є позитивна динаміка переведення хворих із реанімаційних до соматичних відділень стаціонарів (переведено 47 осіб), повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Ярослав Кашуба.

За словами чиновника, залишок препарату "Таміфлю" в лікувальних закладах станом на 2 листопада складав 4163 упаковок, цього ж дня надійшло ще 18040 упаковок.

Кашуба також заявив, що консультанти Центру медицини катастроф цілодобово здійснюють виїзди в райцентри області для надання спеціалізованої допомоги важким хворим.

За даними Головного управління охорони здоров'я Львівської ОДА, з 5 жовтня по 2 листопада в регіоні захворіли понад 137 тисяч людей. Нагадаємо, на Львівщині було зареєстровано 39 смертельних випадків.

Із 30 вересня в області введено карантин.

Теги україна , хдоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 564
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: