Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Епідемія грипу в Україні вбила 73 людини



Епідемія грипу в Україні вбила 73 людини

Епідемія грипу в Україні вбила 73 людини Міністерство охорони здоров’я станом на вечір 2 листопада підтверджує 70 випадків смерті від епідемії грипу у Західній Україні. Проте влада Львівщини наводить ще більші цифри.


Зокрема, за даними прес-служби МОЗ, летальні випадки зафіксовано у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Волинській, Хмельницькій, Закарпатській і Рівненській областях.

У Міністерстві повідомляють, що з 70 випадків смерті 30 випадків зафіксовано у Львівській області, 16 - в Тернопільській, 12 - в Івано-Франківській, 5 – у Чернівецькій, по 2 - у Волинській, Закарпатській і Рівненській областях, 1 - в Хмельницькій області.

Проте за даними Львівської облдержадміністрації, в області від епідемії грипу загинули 33 особи, причому 2 з них – діти віком до 14 років.

Наразі у дев'яти областях Західної України та Києві введено карантин. Крім того, на три тижні закрито всі навчальні заклади в Україні, заборонено проведення масових заходів.

Лікарі радять не виходити на вулиці без марлевих пов'язок, уникати людних місць, пити вітаміни для профілактики, а при перших симптомах грипу - високій температурі, кашлі, нежиті, - звертатися до медичної установи.

Теги україна , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 561
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: