Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Кожному українцеві безкоштовно роздадуть по 2 марлеві пов'язки



Кожному українцеві безкоштовно роздадуть по 2 марлеві пов'язки

Кожному українцеві безкоштовно роздадуть по 2 марлеві пов'язки Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко закликає керівництво областей мобілізувати виробничі потужності для оперативного виготовлення 95 млн марлевих пов'язок. Про це Юлія Тимошенко повідомила в Івано-Франківську під час наради з питань вжиття у регіоні невідкладних заходів з виявлення та лікування хворих та недопущення поширення захворюваності на грип і ГРВІ.


За словами прем’єр-міністра, впродовж 10 діб із марлі, виділеної із держрезерву, буде виготовлено 95 млн пов'язок і роздано по 2 кожній людині.

Окрім того, Тимошенко повідомила, що наприкінці тижня в Україну буде завезено чергову партію препарату "Таміфлю" у кількості 200 тис. упаковок за ціною 67 грн. за упаковку.

Тимошенко відзначила, що уряд також забезпечить всі медичні заклади країни цим препаратом з метою підготовки до чергового спалаху інфекційних захворювань, який традиційно виникає щороку в середині зими. Для цього, за словами Тимошенко, найближчим часом до України надійде ще одна партія "Таміфлю" у кількості 300-400 тисяч упаковок.

Тимошенко повідомила, що уряд також проводить переговори з індійськими фармацевтичними компаніями щодо поставок до України повного спектру антибіотиків широкої дії, які необхідно застосовувати на другому етапі лікування: "Щодо забезпечення країни медикаментами, то ми більш-менш спокійні".

Водночас, за словами прем’єр-міністра, існує потреба у якісному медичному обладнанні, зокрема, в апаратах штучної вентиляції легенів. За словами Юлії Тимошенко, такі апарати закуплені і найближчими днями очікується їх поставка до України.

Тимошенко також повідомила, що Україна закупила 37 лабораторій для тестування хворих.

Нагадаємо, у 8 з 9 областей України, в яких у зв'язку з епідемією грипу був оголошений карантин, спостерігається тенденція до зменшення кількості осіб, що захворюють за один день.

Теги україна , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 510
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: