Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » На Донеччині за добу захворіло 7600 людей



На Донеччині за добу захворіло 7600 людей

На Донеччині за добу захворіло 7600 людей У Донецькій області за минулу добу зареєстровано 7,6 тис. випадків захворювання населення на грип і ГРВІ.


Згідно з повідомленням, зростання захворюваності відзначається в м Донецьк, Маріуполь, Горлівка, Краматорськ, а також Мар’їнському, Ясинуватському, Волноваському районах.

Обстежено на грип 13 хворих, результати «швидких» тестів матеріалу від 3-х осіб дали позитивний результат щодо грипу А і В. Дослідження на культурі кліток тривають.

В облСЕС нагадали, що у зв`язку із загрозою пандемії грипу на території області триває карантин у навчальних і дитячих дошкільних установах. Вирішується питання виготовлення додаткової кількості марлевих пов`язок для населення. У всіх регіонах області організовано і працюють цілодобові «гарячі лінії».

Згідно з постановою головного державного санітарного лікаря області, в м. Краматорськ і Д [...цензура...] ьцеве, а також в Мар’їнському районі проводиться дезинфекція громадського транспорту, в решті міст і районів питання буде вирішено найближчим часом. У місцях масового перебування людей проводяться дезинфекційні заходи.

Згідно з останніми даними МОЗ, в Україні в результаті епідемії грипу і ГРВІ померло 86 осіб, а кількість хворих досягла 478 тисяч. Крім того, Міністерство охорони здоров’я заявило, що в Україні зафіксовано шість випадків смерті від вірусу грипу А/H1N1, лабораторно підтверджено 17 випадків захворювання.

Нагадаємо також, що у п’ятницю в Україні підтвердилися перші випадки захворювання свинячим грипом. Після цього Кабінет міністрів ввів карантин у дев’яти західних областях.
Теги україна , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 569
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: