Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Кількість жертв епідемії грипу в Україні зросла до 109 людей

Кількість жертв епідемії грипу в Україні зросла до 109 людей

Кількість жертв епідемії грипу в Україні зросла до 109 людей Кількість людей, померлих від епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань в Україні, зросла до 109 осіб.


Такі дані офіційно оприлюднило Міністерство охорони здоров'я. За інформацією МОЗ, захворіли та грип і ГРВІ вже понад 762 тисячі українців, із них 33 979 людей госпіталізовані.

Перевищено епідемічний поріг у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській, Рівненській, Волинській та Вінницькій областях.

В цих регіонах захворіли 415 тисяч 196 людей, із них госпіталізовані - 20 тисяч 947, померли - 103 людини. Зокрема, у Вінницькій області від грипу та ГРВІ померли двоє людей; у Львівській області - 45; у Тернопільській - 17; в Івано-Франківській - 15; у Чернівецькій - 10; у Волинській - 4; у Хмельницькій - 4; у Рівненській - 4; у Закарпатській - 2.

Із метою забезпечення виконання завдань щодо попередження і подолання поширення епідемії МНС проведені розрахунки та визначені сили для надання допомоги у забезпеченні сталого функціонування органів влади, креативних об'єктів економіки, систем життєзабезпечення тощо.

У Міністерстві та територіальних органах управління МНС організовано чергування оперативних груп. Ситуація перебуває під постійним контролем МНС.

Нагадаємо, раніше МОЗ офіційно повідомляло про 95 випадків смерті від епідемії. За попередніми даними міністерства, більшість людей померли від пневмонії, природа якої ще остаточно не з'ясована.

Разом із тим, відомо, що в Києві від епідемії померли чотири людини, причому в двох з них було виявлено свинячий грип A/HN1.

Перший випадок смерті з підозрою на свинячий грип було зафіксовано і в Черкаській області,а першу смерть від пневмонії - в Харкові.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 266
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: