Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » За крісло президента України змагатимуться 18 кандидатів



За крісло президента України змагатимуться 18 кандидатів

За крісло президента України змагатимуться 18 кандидатів У виборах президента України братимуть участь 18 кандидатів. Згідно з календарним планом основних заходів щодо підготовки і проведення виборів президента 17 січня 2010 року, 11 листопада закінчився термін повторної подачі документів для реєстрації кандидатів у президенти.


Термін реєстрації кандидатів закінчується 13 листопада. У ЦВК знаходяться документи для реєстрації ще низки кандидатів, зокрема екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка. Але жоден з цих претендентів не вніс грошову заставу в сумі 2,5 млн грн, отже, не має шансів бути зареєстрованим.

Станом на 11 листопада ЦВК зареєструвала 18 кандидатів у президенти: Юлія Тимошенко, Віктор Янукович, Віктор Ющенко, Арсеній Яценюк, Сергій Тігіпко, Володимир Литвин, Петро Симоненко, Олександр Мороз, Анатолій Гриценко, Інна Богословська, Василь Противсіх, Людмила Супрун, Сергій Ратушняк, Михайло Бродський, Юрій Костенко, Олег Тягнибок, Олександр Пабат, Олег Рябоконь.

Разом з тим, ЦВК відмовила в реєстрації Наталії Вітренко, через невнесення грошової застави в сумі 2,5 млн грн – лідер ПСПУ внесла лише 1964 грн. Як заявила сама Вітренко членам ЦВК під час розгляду питання про її реєстрацію, 1964 грн – це середня зарплата в Україні у вересні 2009 року.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 560
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: