Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Скоро у Хмельницькому проводитимуться міжнародні змагання

Скоро у Хмельницькому проводитимуться міжнародні змагання

Для цього у місті будуватиметься спорткомплекс на п’ять тисяч глядачів
Ще кілька років, і Хмельницький із базарного міста має можливість перетворитися на спортивне. Універсальна спортивна арена для проведення змагань з важкої атлетики, вільної боротьби, боксу, пауер-ліфтингу та ігрових видів спорту, від всеукраїнських до міжнародних... Усе це не мрія, а реальність, і, як пообіцяв Борис Синиця, заступник голови з капітального будівництва ТОВ «Епіцентр», яке і береться за зведення спорткомплексу, через 3-4 роки місто зможе приймати спортсменів зі всього світу.
«Це буде потужна будівля, і центр складатиметься не з одного корпусу, - сказав Борис Сергійович, - тому нам потрібно витримати всі вимоги для проведення міжнародних змагань. Адже тут будуть окремі зали для проведення змагань з кожного силового виду спорту, басейн на 25 метрів із шістьма доріжками, медико-реабілітаційний центр, готель, кафе, комп’ютерний клас... Усе це, не враховуючи спортивну арену, займатиме площу 45 тисяч квадратних метрів».
Приємно, що спорткомплекс буде відкритий для всіх мешканців області, а діти матимуть змогу відвідувати його безкоштовно. Крім того, на його базі планується відкрити й дитячо-юнацьку спортивну школу, а в перспективі - училища фізичної культури олімпійського резерву з філіями в Кам’янці-Подільському, Городку та Шепетівці.


джерело
Лариса ШАНДОВСЬКА.
Теги хмельницький



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 478
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: