Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті

Рекорд України

Компанія " Торговий дім «НІКО» ", офіційний імпортер Mitsubishi Motors в Україні, спільно з Mitsubishi Ukrainian Club встановили рекорд України, який зареєстрований в Книзі рекордів України. 80 автомобілів Mitsubishi сформували гігантську мапу України розміром 150 х 100 метрів!

Встановлення рекорду України, який зареєстрований в офіційній Книзі рекордів України як «Найбільше об'єднання шанувальників автомобілів однієї марки (Mitsubishi) для відтворення контуру карти України", відбулося на аеродромі в смт Бородянка Київської області.

80 автомобілів Mitsubishi і 300 представників неофіційного Всеукраїнського клубу власників автомобілів Mitsubishi сформували карту України розміром 150 х 100 метрів. Для простоти формування карти автомобілі були розбиті на 5 груп - по 16 авто в кожній групі, які послідовно «будували» межі країни. У центрі карти України був встановлений величезний логотип Mitsubishi Motors. Формування карти України тривало близько години. Фото-і відео-фіксація рекорду України здійснювалася за допомогою вертольота. Кожен з учасників отримав у подарунок пам'ятний диплом рекордсмена України і фото із зображенням «автомобільної» карти України. Таким чином, 300 самих відданих шанувальників автомобілів Mitsubishi одномоментно стали володарями титулу «Рекордсмен України». Для шанувальників бренду Mitsubishi Motors цей рекорд - визнання в любові рідній країні і їй подарунок до Дня незалежності.

«Ми пишаємося тим фактом, що існує величезна спільнота людей, яких об'єднує любов до бренду Mitsubishi Motors. Автомобілі Mitsubishi створюються для неординарних людей, здатних на найнеймовірніші вчинки. Наш спільний рекорд України - яскраве тому підтвердження, а також свідоцтво дружності і згуртованості всіх учасників Mitsubishi Ukrainian Club. Клуб об'єднають самих відданих шанувальників бренду Mitsubishi Motors, така команда, без сумніву, ще встановить не один рекорд », - зазначив Директор департаменту маркетингу та реклами компанії« Торговий дім «НІКО» Ярослав Вовк.

За словами Президента Mitsubishi Ukrainian Club Дмитра Паршута, підготовка до встановлення рекорду України викликала серед представників клубу величезний ажіотаж. «Необхідні 80 автомобілів ми зареєстрували протягом кількох годин. Якби ми зібрали всіх бажаючих, то сформували б карту України у натуральну величину - це і буде нашим наступним рекордом ».



Обговорити на форумі
Автор Maksimum Коментарів 3 Переглядів 262
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі
#1 написав: Maksimum (14 грудня 2009 14:57)
Фото

Журналісти
Коментарів: 117
Публікацій: 130
Я  хотів би там побувати
#2 написав: EXTRIMAL (14 грудня 2009 14:58)
Фото

Користувачі
Коментарів: 13
Публікацій: 7
Да я теж lol
#3 написав: AkYLA (14 грудня 2009 15:06)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 228
от як люди собі бабло заробляють smile


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: