Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Кам’янець-Подільський представлятиме Україну на Всесвітній виставці Експо 2010 у Шанхаї



Кам’янець-Подільський представлятиме Україну на Всесвітній виставці Експо 2010 у Шанхаї

Кам’янець-Подільський представлятиме Україну на Всесвітній виставці Експо 2010 у Шанхаї Уже відома усім патріотам Кам’янця новина про те, що саме наше місто представлятиме Україну поряд із столицею на Всесвітній виставці Експо 2010 у Шанхаї, трансформується сьогодні у конкретні пропозиції, розроблені за участі міської ради і за допомогою спонсорів – виробників продукції та надавачів послуг.

«Максі-медіа» – молода креативна команда, яка взялась за реалізацію задуму по виготовленню власне презентаційного стенду, медійного супроводу, виготовлення презентаційних програм.

9 листопада заступник міського голови Олег Демчук провів робочу нараду за участі розробників проекту. Йшлося, зокрема, про фінансування. 155 тисяч гривень потрібно для остаточної реалізації задуму, 50 мають намір виділити з міського бюджету.

Деякі депутати міської ради, бізнесмени, представники готельного бізнесу виявили бажання долучитися до фінансування представницького проекту. Протягом тижня відбуватимуться наради з готельєрами, рестораторами та бізнесменами, які зацікавлені у промоції нашого міста на міжнародній арені чи просто не байдужі до долі Кам’янця-Подільського.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 468
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: