Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Просто не сподобалася - п'ятеро дівчаток ні за що побили восьмикласницю

Просто не сподобалася - п'ятеро дівчаток ні за що побили восьмикласницю

Жорстокість, яку творять дорослі люди, завжди жахає. Але ще більше страшна і огидна підліткова жорстокість. Вона практично завжди невиправдана, незрозуміла, а від цього ще й більше лякає. Просто, щоб самоствердитися, діти готові просто так принижувати і бити своїх однолітків. І за це їм нічого не буде.

В Ужгороді нещодавно спалахнув скандал в одній з міських шкіл. Дівчата вивели восьмикласницю на вулицю, наплювали на землю і змусили однолітку стати туди на коліна. Потім дівчатка по черзі били Яну по обличчю, а при цьому ще й вимагали, щоб вона перед ними вибачалася. Як це зазвичай буває у підлітків, всі знущання знімалися на камеру мобільного телефону. Знущалися над Яною п'ятеро дівчаток. Троє з них однокласниці дівчинки, дві - навчаються в старших класах. Ще п'ятеро прийшли просто подивитися, кажуть, було цікаво.

- Під час того, як вони її били, дівчинка, її однокласниця, знімала все на відеокамеру свого телефону. Коли я допитував її в кабінеті, запитує, чому ти це робила. Вона не змогла пояснити, сказала, просто через дурість, - каже оперуповноважений міліції у справах дітей Борис Бойко.

Усі події теж важко пояснити. Яна стверджує, що дівчатка давно її не злюбили. Часом зустрічали в коридорі, штовхали, обзивали, одного разу викинули її взуття в сміттєвий бак. Батьки Яни стверджують, що їх дочка зовсім не конфліктна. У дівчинки багато друзів, вона завжди відкрита і чесна. За словами батьків, саме це могло не сподобається школяркам. Але директор школи стверджує, що причиною події став, так званий, дитячий егоїзм.

- Кожен хоче добре виглядати, щоб його поважали. Але повагу потрібно заслужити. Це щось типу слави Герострата - погана слава, теж слава. Таким чином, вони хотіли звернути на себе увагу, а вийшло все це потворно, - говорить директор школи Ярослав Кирлик.

Коли знущалися над дівчинкою, було близько трьох годин дня. Навчальний процес ще не закінчився. І біля входу до школи знаходився охоронець, який не вважав за потрібне втрутитися в це огидне дійство. Директор каже, що це нормально. Мовляв, в охорони інші функції, і заважати бити школярів він не зобов'язаний.

У міліції кажуть, що усі дівчата з благополучних сімей, і вчаться добре. Кримінальну справу проти них порушувати не будуть. Батьків хуліганок притягнуть до адміністративної відповідальності, і вони заплатять 50-120 гривень штрафу. Вимагати посилити покарання кривдницею своєї дочки, батьки Яни не збираються. Кажуть, уже все обговорили, та ПП потихеньку забувається. Дві старшокласниці перевелися в іншу школу, інші навчаються тут і далі. Яна ще перебуває в шоці, від усіх подій. Дівчинка боїться, що її кривдниці захочуть помститися за те, що вона все розповіла про те, що трапилося. І не один місяць ще Яна буде ходити по вулицях озираючись і переживаючи в школі, замість того, щоб просто вчиться, і радіти життю.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 218
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: