Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » За брехню міліції житель Житомира може сісти на п'ять років



За брехню міліції житель Житомира може сісти на п'ять років

Практика показує, що якщо про пограбування повідомити як можна швидше, то ймовірність затримання злочинців дуже висока. Люди, які повідомили про пограбування на наступний день чи пізніше, знову ж таки, за даними статистики, під час злочину були безнадійно п'яні. В Житомирі затримано чоловіка, який належить до набагато більш рідкісної категорії пограбованих громадян - до брехунам.

- Нещодавно до Богунського райвідділу міліції Житомира із заявою про те, що на нього було скоєно розбійний напад, звернувся 26-річний місцевий житель, - розповідає старший уповноважений сектора карного розшуку Богунського РВ УМВС України в Житомирі Володимир Гаврилюк. - Чоловік повідомив, що працює оператором поповнення рахунків мобільних телефонів і у нього з собою завжди є значна сума грошей. Посеред робочого дня він відійшов у двір одного з прилеглих будинків, де на нього напали невідомі і відібрали сумку з грошима і мобільними телефонами.

Парня злегка побили, і єдине, що він міг повідомити - це суму збитків. Невідомі грабіжники забрали у нього майна на 2000 гривень. Стражі закону порушили кримінальну справу і почали розслідування. Через деякий час міліція знайшла загублені речі в одного з жітомірчан. Яким же було здивування міліції і людей, у яких знайшли «награбоване», коли вони дізналися в «потерпілого» людину, яка ... продав їм ці речі!

Міліція поставила «потерпілому» закономірно виникли питання, і з'ясувалося, що насправді його ніхто не грабував. Просто хлопець мала пристрасть до азартних ігор і програв усю виручку. Щоб приховати розтрату від роботодавця, він і придумав це пограбування. Причому навіть попросив свого товариша дати йому пару разів по обличчю, щоб зімітувати побої.

Слід зазначити, що це брехня не залишиться безкарним. За неправдиві відомості про скоєння злочину у любителя азартних ігор можуть бути серйозні проблеми. Якщо суд дасть йому максимальне покарання, вийде, що хлопець програв не тільки гроші, але й п'ять років власної волі.

за матеріалами kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 769
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: