Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Награвшись в Counter Strike, троє підлітків пішли на злочин



Награвшись в Counter Strike, троє підлітків пішли на злочин

Ні для кого з сучасної молоді не секрет, що таке Counter Strike, чи, на сленгу «контра». Комп'ютерна гра-симулятор антитерористичного спецназу жахливу завоювала популярність, і в неї хоча б разок грали всі. Правда, вона також породила сплеск дискусій про шкоду комп'ютерних ігор. Про те, що ж дійсно зашкодило трьом підліткам з Донецька - в нашій історії.

Троє 15 та 16-річних хлопчаків з Калінінського району Донецька засиділися допізна в комп'ютерному клубі - грали в вищезгадану «контру». На вулицю підлітки вийшли близько двох годин ночі розбурхані. Раптом один з них побачив самотню фігурку пізнього перехожого, хлопця приблизно їх віку, що повертався додому. Прозвучала фраза «Давай пацана« гопнем », і ще не остиглий після гри азарт спалахнула з новою силою.

Хлопці почали переслідування за всіма правилами «борців з тероризмом»: нападати на освітлених вулицях не наважилися, а тому «вели» свою жертву кілька кварталів. Ховалися, розділилися, обходили будинки з іншого боку, влаштували справжнє полювання. А коли самотній одноліток потрапив в неосвітленому місці - дружно напали. Бійка була досить затяжний - жертва намагалася втекти, її наздоганяли і знову били. У результаті здобиччю юних розбійників став мобільний телефон та 100 гривень. Гроші вони відразу ж витратили на пиво та чіпси, а по телефону по черзі дзвонили три дні, після чого були затримані міліцією.

У райвідділі любителі «контри» вели себе нахабно і зухвало, поки їм не пояснили, що за їхньої гри їм загрожує по сім років в'язниці. Після цього підлітки (до речі, усі - з неблагополучних сімей) знітилися і в усьому зізналися.

Не зважаючи на визнання, покарання гравцям не уникнути, і вже озвучені сім років життя за колючим дротом для них - не віртуальна реальність, а об'єктивна перспектива. Хтось може сказати, що комп'ютерна гра дала їм відчуття вседозволеності і штовхнула на злочин. Однак, це не так. Всьому виною - сплав неблагополучного соціального середовища, зневаги до законів та міліції і елементарне небажання подумати про наслідки своїх вчинків. А гра - це всього лише гра, і з реальним життям вона не має нічого спільного.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 719
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: