Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Булочка з м'ясом по-уманський - жінка знайшла в буханці хліба запечену мишу



Булочка з м'ясом по-уманський - жінка знайшла в буханці хліба запечену мишу



Періодично в наших продуктах можна знайти найбільш непередбачувані речі. Вже зустрічалися таргани в консервах, і частини незрозумілих створінь у тушонку. Але всі звикли, що до якості самого головного продукту українців - хліба - підходять з усе суворістю. Адже щодня його споживають мільйони людей. В Умані жінка була шокована, коли знайшла в буханці цілу мишу.

Того дня жителька Умані Ірина купила кілька буханок хліба - собі і сусідці. В одній з буханців сусідка виявила страшну знахідку.

- Коли я розрізала дитині хліб і чоловікові побачила, що в ньому миша. Воно відразу початок смердіти. Вовна там, прямо ціла миша була в хлібі, ні шматочки, нічого, цілком запечена була, - з жахом згадує Ольга.

У магазині підтвердили, хліб куплений саме у них. Відразу ж назвали і виробника - місцевий хлібокомбінат. Саме туди і попрямували жінки. Але ніхто з керівництва до них не вийшов. Замість цього, з'явився пекар, який вручив жінкам дві буханки хліба, мабуть, як компенсацію. Жінки від цього підношення відмовилися - не змінювати ж прийшли хліб, а розібратися, як таке могло статися. А головний інженер втішив - буває по-різному.

- Всяке може бути. Може, я не те щось кажу. Інше питання, що там дійсно таке. На моїй пам'яті, всяке могло бути, - абсолютно незрозуміло міркує головний інженер хлібокомбінату.

На заводі проігнорували і жінок, які прийшли з'ясувати, як таке могло статися, і журналістів, які просили пояснити ситуацію. Замість цього, всіх попросили вийти за прохідну підприємства.

- Ви, будь ласка, вийдіть за прохідну, станьте ось туди. Ви не фотографуйте, я не дуже то вас боюся. Будь ласка, звільніть прохідну, - випроваджували нежданих гостей заступник директора ЗАТ «Уманьхліб» Олександра Бевз.

Власне, знімальна група і жінки явно не лякати керівництво підприємства завітали, а отримати конкретні відповіді, які, на жаль, ніхто не зміг надати. Це говорить явно не на користь підприємства.

У санепідстанції пообіцяли перевірити скандальне пригода. Фахівці порадили звернутися до адміністрації заводу, адже саме вони повинні контролювати і перевіряти роботу своїх підлеглих. В управлінні по захисту прав споживачів сказали, що до них поки не надходило скарг на хлібобулочні вироби цього комбінату. А ось жінки більше ні за що не будуть купувати продукцію місцевого хлібозаводу.

За матеріалами: kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 772
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: