Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » У смерті дитини батьки підозрюють молочну суміш «Малютка»



У смерті дитини батьки підозрюють молочну суміш «Малютка»

В останні роки вітчизняне дитяче харчування вийшло на зовсім інший рівень і тепер успішно конкурує із закордонними аналогами. В основному, нашим сумішей віддають перевагу з-за більш низької ціни. А на якість нарікань практично немає. Але нещодавно у Тернопільській області стався жахливий випадок, який може бути пов'язаний з дитячим харчуванням.

У селі Жуківці, Тернопільської області в результаті складної отруєння невідомою речовиною померла тримісячна дівчинка. Її брата-двійнятка п'ятеро діб відкачували реаніматологи. Мати дітей стверджує, що ще ввечері дітлахи були здорові - поїли і лягли спати. Вранці просив їсти вже одна дитина - дівчинка була мертва. Після розтину дитини доктора сказали, що дівчинка отруїлася нітратами. За попередніми даними, отрута могла потрапити в організм через молочну суміш або чай, який готували на колодязній воді. Експерти вже провели перші дослідження води, які показали, що в ній нітратів немає. Гучна справа зараз вивчають у Головному бюро судмедекспертизи. Мати дітей вважає, що її малюки могли отруїтися дитячої сумішшю «Малятко».

- Я думаю, що це все через суміші. У нас ще чай «Хіпп», в банку, я його один раз на день давала. Але він вже у нас три місяці, з-за нього такого не могло статися, це все суміш. Я в неділю купила з нової партії, і на ніч дала дітям, а до цього вони їли ще з старої партії, - каже мати дітей Ліана Поклепка.

Якщо провину доведуть дитячої суміші, це може серйозно підірвати авторитет вітчизняного дитячого харчування, який компанії тільки почали заробляти, ще й з такими труднощами. Ясна річ, що ні один батько не купить суміш, яка зарекомендувала себе нищівною. Правоохоронцям і експертам належить ще з'ясувати, чому ж отруїлася дівчинка і, якщо звинуватять дитяче харчування - як туди потрапив смертельну отруту.

за матеріалами kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 805
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: