Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Дискотека чи життя: дівчинка вирішила вбити себе, коли її не пустили на танці



Дискотека чи життя: дівчинка вирішила вбити себе, коли її не пустили на танці

Коли тобі 15 років, навіть самі дріб'язкові проблеми часто доводять до предістеріческого стану, здається - весь світ впав, і цьому горю вже не допомогти нічим. Приблизно так міркувала п'ятнадцятирічна мешканка Тетіївський району Київщини, яку мама не пустила на дискотеку. Не витримавши такої жахливої несправедливості, дівчинка вирішила розлучитися з життям.

Історія розвивалася класично: дівчинка хотіла піти на танці, але мама не пустила. Донька влаштувала було скандал - але мати була непохитна, і дівчинка залишилася вдома. Трохи поридала у своїй кімнаті, і вирішила, що жити більше нема чого. Знайшла пігулки «Азалептола», які залишилися після гостювала у них взимку бабусі, і наковталася. Цей препарат - сильнодіючий засіб, що застосовується при лікуванні шизофренії.

На щастя, які отруїлися дівчинку вдалося врятувати, хоча в лікарню її доставили вже в несвідомому стані. Лікарі кажуть, що стан юної самогубці вже стабілізувався. За словами психологів, подібні ексцеси нерідко відбуваються, якщо дитина росте в атмосфері вседозволеності - тоді будь-яку відмову сприймається як важка особиста образа. До того ж, пубертатний вік - дуже непростий час, і гормональна діяльність бурхливо зростаючого організму іноді дійсно заважає адекватно мислити.
Як би там не було, спроба самогубства не вдалася. А дівчинці хочеться побажати швидкого одужання і довгого щасливого життя.

источник kriminal.tv



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 581
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: