Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » МВС України займеться російською соціальною мережею "Вконтакте"



МВС України займеться російською соціальною мережею "Вконтакте"

МВС України займеться російською соціальною мережею "Вконтакте"

Міністерство внутрішніх справ України створить спеціальний підрозділ для боротьби з незаконними матеріалами в Інтернеті.
На думку головного радника глави МВС Костянтина Стогнія, одним з основних розповсюджувачів таких матеріалів є популярна соціальна мережа "Вконтакті".

Відповідаючи на запитання кореспондента ЛIГАБiзнесIнформ про поширення через російську соціальну мережу дитячої порнографії, відеозаписів з вбивствами та інших подібних матеріалів, Стогній пояснив, що міністр внутрішніх справ знає про проблему.

- Але є друга сторона цієї проблеми, яка заганяє в глухий кут, - говорить Костянтин Стогній. - А всьому провиною - політика. [...] Ось уявляєте, якщо зараз Служба безпеки України буде фільтрувати сайти, закривати їх? Відразу ж буде обвинувачення у наступі на свободу слова.

У відповідь на цю репліку кореспондент нагадав історію про закриття в 2008 році одного з українських файлообмінників (infostore.org).

- І ніхто не говорив про порушення свободи слова! - Вигукнув радник міністра. - Тепер ті люди, які тоді були при владі, в опозиції ... Тому будемо дивитися на міжнародний досвід. У понеділок вилітаємо до Москви, де будемо обговорювати створення нового департаменту, який буде займатися цим напрямком. Адже "ВКонтакте" - мережа російська, хоч там і мільйони українських користувачів.


Трішки гумору:
МВС України займеться російською соціальною мережею "Вконтакте"



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 526
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: