Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » 33-річний Володимир Бучак визнаний винним в організації 360 фіктивних шлюбів



33-річний Володимир Бучак визнаний винним в організації 360 фіктивних шлюбів



33-річний Володимир Бучак визнаний винним в організації 360 фіктивних шлюбів у Великобританії. Шлюбна афера, яку англійські газети назвали найбільшою за останні 100 років, принесла шахраю майже 3 млн євро, повідомляє РБК з посиланням на "Експрес-газету".

Колишній мешканець українського міста Кременчук влаштовував фіктивні шлюби африканок з британцями. Пари вінчалися в католицькій церкві Петра і Павла в місті Сент-Леонардс в графстві Східний Суссекс, де служив чорношкірий священик Алекс Браун - спільник Бучака. Після одруження представниці Африканського континенту отримували такі ж права, що і корінні жителі Великобританії.

Відзначимо, що британські закони визнають легальними і цивільні, і церковні шлюби. За такий сервіс клієнтки платили аферистам понад 19 тис. дол. Постачальником наречених виступав нігерійський пастор Майкл Аделасойе.

Представники правоохоронних органів зацікавилися діяльністю зловмисників, оскільки надто багато шлюбів реєструвалося в церкві Петра і Павла - до десятка вінчань на день. В даний час В.Бучак і його спільники перебувають у в'язниці. Там вони пробудуть до оголошення вироку.

джерело: news.finance.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed (htc) Коментарів 0 Переглядів 639
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: