Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Поблизу Хмельницької АЕС перебуває небезпечний склад боєприпасів



Поблизу Хмельницької АЕС перебуває небезпечний склад боєприпасів

Військовий експерт, член громадської ради при міністерстві оборони України Ю. Донськой, заявив, що ХАЕС знаходиться під загрозою. Джерело - розташований поруч військовий арсеналі в селі Цвітоха, Славутського району Хмельницької області.


Одне ПП вже мало місце бути, у 2005 році від пожежі у сховищі 47-го арсеналу Центрального ракетно-артилерійського управління МО під Цвітоха знищені боєприпаси на суму понад 146 міл. гривень, або 18,2 міл. $ За сьогоднішнім курсом. Тоді постраждало 9 військовослужбовців армії України.

Без сумніву, пожежа поставив безпеку Хмельницької АЕС під небезпеку, слідство навіть розглядало версію навмисного підпалу.

А поки, за інформацією сайту ua-tenders.com, керівництво ХАЕС підшукує легковий автомобіль Mitsubishi Galant, (тендер на його закупівлю вже оголошений і відбудеться 24 вересня), в декількох кілометрах від нього знаходяться 110 тисяч тонн ракет з радіусом польоту в 60 км. Ракети мають мінний компонент, на думку експерта це найнебезпечніший склад в Україні. У разі НП, наприклад, пожежі, відбудеться розліт цих ракет і місцевість в районі атомної станції буде просто замінована. Військова частина в селі Цвітоха повинна бути обов'язково розформована.

Джерело: ua-tenders



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 653
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: