Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Фоторепортаж » Автомобілі » Volkswagen представив цивільну версію Scirocco GT24



Volkswagen представив цивільну версію Scirocco GT24

Volkswagen представив цивільну версію Scirocco GT24 У грудні 2008 року Volkswagen представила на автосалоні в Болоньї цивільну версію змаганнп автомобіля GT24 - Scirocco Studie R.

Це справжній автомобіль класу «Grand Tourismo», під капотом якого знаходиться двигун потужністю 198 кВт/270 к.с. Розподіл потужності забезпечує 6-ступінчата коробка передач DSG. Ходова частина, четирехпоршневие суппорти гальмівної системи та налаштована по звуку система вихлопу з овальними полірованнимі кінцевими патрубкамі були адаптовані спеціально для Scirocco Studie R.

Зовнішню подібність моделі Studie R з гоночной версією характеризується дизайном передньої частини автомобіля, що слід концепції «Form follows Function»: три воздухозаборніка, за допомогою яких здійснюється оптимальне охолодження гальм та двигуна, додатковий передній спойлер, мінімізують підйом переднього моста при русі, і капот з додатковими отворами для повітрообмін.

Крім того, від гоночной версії модель Studie R отримала інтегрований задній спойлер й помітний діффузор в нижній частині бампери. Обидві ці деталі зменшують под'емную чинності на задньому мосту. Крім цього, у автомобіля з'явилися нові пороги, 19-дюймові легкосплавні диски і колеса, спеціально розроблені для Scirocco Studie R.

Решітка радіатора, дифузора і нижня сторона спойлера виконані в чорному кольорі. Біла забарвлення кузова доповнена написом «Bologna 08» в квітах італійського тріколора.

Кольори національного прапора Італії можна виявити і в інтер'єрі автомобіля. Шви спортивних сидінь «Recaro» і окантовка підлогових килимів витримані в тріколоре. В оформленні спортивних сидінь використовується шкіра «Carbon» квітів «Deep black» і «Berry White». Алюмінієві накладки на педалі гармонійно завершують образ робочого місця водія.

За матеріалами: NEWS.TUT.UA
Теги studie , scirocco , автомобіля , спеціально , цивільну , volkswagen , версію , гальмівної , системи , звуку



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 2 Переглядів 739
Спонсорська реклама
Самі красиві автомобільні фото - машини, мотоцикли та дівчата на них
#1 написав: Fed (15 грудня 2008 15:15)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375
на мітсубіші лансер х похоже...


--------------------------
#2 написав: AkYLA (15 грудня 2008 17:37)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 206
нічё так


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: