Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Обрано найгарнішого хлопця 2008 року

Обрано найгарнішого хлопця 2008 року

Обрано найгарнішого хлопця 2008 року

Аполлоном ” став 27-річний хмельничанин Олександр Сірман

І знову зал обласної філармонії був ущерть заповнений дівчатами - хто прийшов підтримати своїх коханих, хто друзів, хто - знайомих, а хто просто для того, щоб гарно провести час. Адже тут проходив черговий, ХІ конкурс чоловічої краси “Супермен-шоу “Аполлон 2008” .

... Цьогорічне дійство мало чим відрізнялося від попередніх: як завжди виклався на всі сто Анатолій Бєлєванцев, який виступив головним режисером-постановником, як завжди, прекрасно спрацював балетмейстер конкурсу заслужений артист України Олександр Шиманський... А от самі учасники мало чим відрізнялися один від одного, і явного лідера з-поміж них не було. Тому вкотре згадуєш харизматичного „Аполлона 2000” Павла Козюка, який буквально валив з ніг своєю енергією, чоловічим шармом і віртуозним виконанням брейку, та красенів братів-близнюків Обнорських, один з яких через два роки теж став переможцем конкурсу.

Цьогорічні аполлони були якісь однакові й не дуже виразні. Щоправда, зал одразу ж виділив чотирьох лідерів, один з яких – студент Хмельницького економічного коледжу Олександр Сірман - і став переможцем (хоча ми з колегами “ставили” на учасника за №12 - запального Максима Корнілова, який став містером “Глядацьких симпатій”). На жаль, не дуже виховані вболівальниці Олександра Сірмана, наслідуючи столичних глядачів, періодично піднімали плакат в підтримку свого улюбленця. Напевно, дівчатка не знають, що у сучасних залах ряди більш покаті, і подібні прояви симпатії не занадто заважають тим, хто сидить позаду. А от у нашому випадку глядачам приблизно десяти рядів (на жаль, серед них опинилися й ми) взагалі нічого не було видно.


Здивував і незрозумілий конкурс “Влучні стрільці”, під час якого хлопці стріляли з лука стрілами з надутими повітряними кульками на кінці. На жаль, всупереч сподіванням глядачів, та, видно, й самих конкурсантів, стріли летіли не далі, ніж на 2 метри. Очевидно, головним у цьому конкурсі був показ моделей, яких глядачі, повторимось, в основному дівчата, сприйняли прохолодно.

А от конкурс “Привал” був прийнятий “на ура”. Сергій Бахмент разом з друзями виконав (і станцював) пісню гурту “Квест пістолс” “Я устал”. Спів був так собі, а от пластика у хлопця пречудова. Єфім Верем’єв та Максим Аксамитовський теж приємно здивували глядачів: трохи млявий брейк у їх виконанні закінчився досить гарним стриптизом. Словом, дівчатам сподобалося.

Владислав Ткачук і Віталій Березовський виконали український народний танець. І що б там не казали про те, що народні танці молодь не сприймає, номер проходив під гучні аплодисменти, і провели хлопців оваціями.

Однак, на нашу думку, найкращим був надзвичайно гарний і романтичний “танець тіней” у виконанні В’ячеслава Хамського з його на диво пластичною і таємничою партнеркою (адже ми бачили лише тіні танцюристів, які вони відкидали на великий екран).

А от Максим Корнілов (приз “Глядацьких симпатій”) даремно обрав для цього конкурсу іспанський танець. І хоч видно, що хлопець серйозно займається танцями, всю увагу з перших же секунд перетягла на себе його партнерка, яка виконувала свою партію настільки чудово, що зал шаленів.

... Ну і концертні номери не давали заскучати. Як завжди, на висоті був Андрій Романіді, ансамбль „Спалах” під супровід пісні „А я вийду в сад зелений” у сучасній обробці виконав дуже гарний не то народний, не то сучасний танець. Вкотре приємно здивували брейкери (гурт “Трансформер тру”), які танцювали, нехтуючи усіма законами земного тяжіння. До того ж, хлопці під час танцю ухитрялися ще й роздягатися (один, стоячи на голові, спритно зняв з себе футболку, а другий викидав такі колінця, що з нього аж спали штани). Однак публіка усе сприйняла зі здоровим гумором, і аплодувала, не шкодуючи рук. Словом, молодці хлопці.

Лариса ШАНДОВСЬКА.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 2 Переглядів 530
Спонсорська реклама
загрузка...
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів
#1 написав: Stal (31 серпня 2009 22:42)
Фото

Користувачі
Коментарів: 33
Публікацій: 0
писец Аполон lol
#2 написав: ресто (28 січня 2010 15:04)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Краса неземна wink До речі, роги йому пасують :)

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: