Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » Газ прийшов у Криворудку і Кучманівку



Газ прийшов у Криворудку і Кучманівку

16 грудня 2010 року увійде в історію сіл Криворудка і Кучманівка як святковий і незабутній день: у перших оселях цих сіл запалено голубий вогник.
Ці населені пункти знаходяться на значній відстані від райцентру і люди майже зневірились у тому, що в їх оселях колись буде тепло не від дров і вугілля, якими опалювали будинки ще їх бабусі, а блакитне паливо – газ.

Газ прийшов у Криворудку і Кучманівку


Газ прийшов у Криворудку і Кучманівку


На свято запросили голову районної ради Василя Ходака, заступника голови райдержадміністрації Віктора Давидюка, священика місцевого храму о.Ігоря. Незважаючи на морозну погоду, зійшлося чимало жителів села.

Газ прийшов у Криворудку і Кучманівку


Дорогих гостей зустріли запашними короваями.
Голова районної ради Василь Ходак відзначив, що, незважаючи на відсутність коштів з державного і обласного бюджетів, завершено будівництво газопроводу у цих віддалених селах. Завершення газифікації району взяло на себе керівництво ПАТ “Хмельницькгаз”, за підтримки інвесторів та жителів села. Василь Іванович подякував депутату обласної ради Вадиму Лейві, а також депутату районної ради, голові правління сільгоспкооперативу “Промінь” Галині Терлецькій, які орендують земельні паї на території Криворудківської сільської ради і виділили кошти на газифікацію сіл.

Газ прийшов у Криворудку і Кучманівку


Газ прийшов у Криворудку і Кучманівку


Від імені районної ради та райдержадміністрації він, а також заступник голови райдержадміністрації Віктор Давидюк нагородили грамотами і цінними подарунками голів ініціативних груп с.Кучманівка Надію Левчук та с.Криворудка Світлану Нагорнюк, а також начальника монтажної служби Красилівської філії ПАТ “Хмельницькгаз” Василя Кобильчука і зварювальника Руслана Павлюка.
Сільський голова Галина Універсалюк щиро подякувала усім, хто надавав матеріальну допомогу, виділяв кошти, вів будівництво.
Головний інженер Красилівської філії ПАТ “Хмельницькгаз” В. Соколик привітав жителів сіл, запевнив, що кожного дня працівники філії будуть підключати до мережі 1-2 будинки, побажав, щоб голубий вогник приносив тільки радість.
Керуючий відділенням господарства “Україна-2001” Ігор Мазур привітав присутніх із знаменною подією в історії села і побажав усім міцного здоров’я і благополуччя.

Газ прийшов у Криворудку і Кучманівку


Газ прийшов у Криворудку і Кучманівку


Керівники району, під оплески присутніх, запалили голубий вогник в обох селах. Настоятель місцевого храму о.Ігор освятив мережі і побажав присутнім кращого життя.

Господарі будинків, в яких цього дня запалав голубий вогник, із задоволенням смажили яєчню. Жителька села Кучманівка 80-річна Єлизавета Лежнюк щиро подякувала усім і, зокрема сказала:
– Навіть не думала, що доживу колись до такого добра...

Газ прийшов у Криворудку і Кучманівку


Працівники та учасники художньої самодіяльності Красилівського районного Будинку культури подарували чимало приємних хвилин концертними номерами. Тут звучали пісні, гуморески, мелодії духового оркестру.


Галина Косюк
Фото автора (Галина Косюк)
krasylivrada.km.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 586
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: