Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Красилову - 566



Красилову - 566

Саме від 1444 року збереглась перша письмова згадка про Красилів. Найдавніша назва Красне відбиває мальовничу місцевість, де поселись перші поселенці. Багато пережив Красилів, зазнав нападів турецьких і татарських орд, литовських феодалів та польської шляхти. Розбійничали банди інтервентів, німецько-фашистських загарбників. Вороги не раз стирали місто на попіл, але щоразу воно відроджувалося. Тут завжди жили гарні і працьовиті люди. Нам є ким і чим пишатися. Багато красилівчан залишили про себе добру пам’ять в історії рідного міста, а зараз багато наших сучасників продовжують цю славну естафету і з повною віддачею працюють задля процвітання рідного міста. Книга «Місто над Случем», яка надрукована в 2009 році на честь 565 річчя Красилова - це наше минуле і сучасність, це яскравий підручник з історії рідного міста для всіх красилівчан. Наш обов’язок знати цю історію, адже без минулого не має майбутнього. І сьогодні, не можна не згадати про Бабенка Павла Карповича – керівника району 60-х 70-х років, при якому почалось справжнє економічне і соціальне піднесення.

Красилівчани старшого віку часто з вдячністю згадують його, як доброго господарника і керівника. І багато інших красилівчан, представників різних професій заслуговують на те, щоб ми їх пам’ятали і згадували. Нам є з кого брати приклад, в кого переймати досвід і надалі працювати так, щоб Красилів змінювався тільки на краще, щоб кожен красилівчанин пишався своїм рідним містом, і завжди почував себе комфортно у нашій великій спільній домівці.

Рішенням чотирнадцятої сесії міської ради п’ятого скликання «Про дату відзначення Дня міста» встановлено дату відзначення дня міста Красилова другу неділю вересня, так як саме в вересні 1517 року, на прохання князя Острозького, Красилову вперше надано статус міста.

Вітаємо красилівчан з днем народження рідного міста!

Запрошуємо 11 вересня відсвяткувати День міста всією нашою великою родиною.

Дякуючи патріотам міста, представникам приватного бізнесу, небайдужим, енергійним і амбіційним красилівчанам відбудеться святкування Дня міста за такою програмою:

10-00 (шкільний стадіон в міському парку) - першість міста з легкої атлетики, футболу,

волейболу, тенісу ;

15-00 до 23-00 (площа Незалежності) – концертно-розважальна програма:

- виступ дитячого ансамблю «Спалах» м.Хмельницький,

- Карооке,

- НІР-НОР група «Різні»,

- Брейк-Данс, м.Красилів,

- виступ ансамблю «Сюрприз», м.Красилів,

- Фаєр-Шоу,

- лицарські бої,

- святковий салют та молодіжна дискотека, а також багато цікавих розваг.



Виконавчий комітет міської ради.
krasyliv.org.ua


Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 2290
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: