Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Статистика та аналіз » Відділ статистики інформує (субсидії, будівльні роботи, оплата житлово-комунальних послуг)



Відділ статистики інформує (субсидії, будівльні роботи, оплата житлово-комунальних послуг)

Відділ статистики інформує: Про надання населенню субсидій у січні-листопаді 2010 року

У січні-листопаді 2010 року субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначено 2377 сім’ям, що становить 88,2% від загальної кількості сімей, які звернулися за субсидіями, з них у міських поселеннях – 1426 сімей, у сільській місцевості – 951 сім’я. Середній розмір призначеної субсидії на одну сім’ю у листопаді становив 189,2 грн.
За кількісним складом сімей-одержувачів субсидій переважають сім’ї з однієї особи, у жовтні їх частка склала 62,0% усіх сімей.

Загальна сума отриманих субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг з початку року становить 1767,4 тис.грн., з неї в міських поселеннях – 1213,4 тис.грн., у сільській місцевості – 554,0 тис.грн.

Крім того, у січні-листопаді 2010 року 385 сімей звернулися за субсидіями на відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива. Призначено субсидії даного виду 261 сім’ї, на суму 92,9 тис.грн. Середній розмір призначеної субсидії даного виду на одну сім’ю в листопаді становить 402,8 грн.

Начальник відділу статистики
в Красилівському районі
І. Ярмоленко



Відділ статистики інформує: Про обсяги виконаних будівельних робіт у січні-листопаді 2010 року

Будівельними підприємствами Красилівського району за січень-листопад виконано будівельних робіт на суму 3,0 млн.грн., що в порівняних цінах становить 26,8% проти січня-листопада попереднього року.

За характером будівництва обсяги робіт розподілилися так: роботи з капітального та поточного ремонтів становили 45,4% та 41,0% відповідно, решта з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння – 13,6%.

Для порівняння, за даний період минулого року будівельними організаціями району було виконано будівельних робіт на суму 7434 тис.грн., що до січня-жовтня 2008 року становить 48,5%.

Начальник відділу статистики
в Красилівському районі
І. Ярмоленко




Відділ статистики інформує: Оплата населенням житлово-комунальних послуг у Красилівському районі

На кінець листопада заборгованість населення за житлово-комунальні послуги становила 1,3 млн.грн., що на 19,8% менше, ніж на початок місяця.

Середній термін заборгованості населення за всі послуги становив 0,7 місяця, в той же час у листопаді мали борг за 3 місяці та більше: за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 45,3% власників особових рахунків, централізоване водопостачання та водовідведення – 9,2%, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 13,9%, газопостачання – 3,6%, вивезення побутових відходів – 1,1%.



Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 727
Спонсорська реклама
Місто Красилів - місто в Україні, центр Красилівського району Хмельницької області.

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: