Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Юля Тимошенко привезла на Хмельниччину автомобілі для сільської медицини



Юля Тимошенко привезла на Хмельниччину автомобілі для сільської медицини

Більше двох десятків новеньких авто відтепер «служитимуть» сільським та селищним ФАПам
Юля Тимошенко привезла на Хмельниччину автомобілі для сільської медицини
Як твердила прем’єр-міністр, незабаром такі авто будуть в кожному сільському ФАПі.


У вівторок з робочою поїздкою Хмельниччину відвідала прем’єр-міністр України Юля Тимошенко. Леді Ю привезла нашим медикам чверть сотні автомобілів марки «Опель», обладнаних під «швидкі» для сільської медицини. Ключі від новеньких авто Юля Володимирівна вручала головним лікарям районів особисто й принагідно запевнила, що це лише перший крок у реформуванні вітчизняної медицини. Як твердила прем’єр-міністр, незабаром такі авто будуть в кожному сільському ФАПі.

«Наша медицина багато втратила, – вважає прем’єр-міністр. – Тож всі моделі й системи в галузі охорони здоров’я, які потрібно започаткувати, мають бути пріоритетними і в уряду, і на місцях. Наразі ми почали завозити нове обладнання до лікарень, автомобілі для сільської медицини. Вони будуть у кожному селі й селищі, де це потрібно. Це допоможе лікарям ФАПів своєчасно дістатися до хворого, щоб надати необхідну допомогу чи доставити його до районної лікарні. Наразі до України надійшла вже тисяча таких автомобілів, обладнаних усім необхідним медичним устаткуванням. А за рік-півтора ми забезпечимо такими автівками усі сільські ФАПи».

Також прем’єр-міністр пообіцяла, що уряд захищатиме село не лише впровадженням різноманітних програм, а й під час формування бюджетної політики. «Гроші потрібно залишати на місцях, – запевнила вона. – І саме тому бюджет на 2010 рік ми спланували таким чином, щоб стовідсотково залишилися на місцевому рівні кошти від податку на землю, екологічних зборів, транспортні збори. Ці кошти осідатимуть у місцевих бюджетах та працюватимуть на благо тих людей, які їх сплачують».

На зустрічі з хмельничанами Юля Володимирівна хоч не агітувала відкрито за себе, проте порадила краянам більше дослухатися до власної совісті й менше вірити різним політичним телешоу. За словами леді Ю, усі провідні телеканали куплені й працюють виключно на користь її опонента.


джерело

Ірина ОЛІЙНИК.

Фото Сергія ПРИЩЕПИ.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 572
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: