Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Хмельницький університет отримав безпрецедентний грант



Хмельницький університет отримав безпрецедентний грант

Хмельницький університет отримав безпрецедентний грант Безпрецедентний в Україні грант отримав Хмельницький національний університет. За активну співпрацю та впровадження сучасних інформаційних технологій SolidWorks в навчальний процес корпорація SolidWorks Corp. (США) та авторизований представник корпорації на території України компанія Інтерсед Україна (м. Київ) надали ліцензію на 500 робочих місць на використання системи автоматизованого проектування SolidWorks Education Edition 2010-2011, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на відділ громадських зв'язків вишу.

За інформацією фахівців, за своїм функціоналом ліцензія є повним аналогом комерційних версій SolidWorks, що використовуються на машинобудівних підприємствах в усьому світі.

Хмельницький національний університет став також першим українським університетом, якому надано право надавати ліцензійні версії САПР SolidWorks студентам та викладачам для роботи на домашніх комп'ютерах.

"Це дуже важливо з точки зору забезпечення студентів ліцензійним програмним забезпеченням для самостійної роботи, курсового та дипломного проектування, - стверджують науковці, - оскільки значна частина цієї роботи проводиться саме на домашніх комп'ютерах студентів."

Корпорація SolidWorks (США) - один зі світових лідерів в розробці програмного забезпечення для автоматизованого проектування у машинобудуванні. Програмне забезпечення SolidWorks активно використовується в світі. 2009 року корпорація випустила мільйонна ліцензію. Щоб не відставати від прогресу ХНУ впроваджує в навчальний процес інституту механіки та інформатики сучасні інформаційні технології на базі саме цього програмного забезпечення.

Володимир Захар'єв, УКРІНФОРМ
джерело proskurov.info



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 458
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: