Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Грип 2: Повернення



Грип 2: Повернення

Створений "кіпіш" під час Свинячого грипу не пішов на користь нікому, окрім піар-агентів наших кандидатів у Президенти. Народ просто залякували, замість того, щоб покращити становище. Чого тільки коштує звернення Леді Ю. до народу, де вона розповідала про смерть, малку кількість медикаментів, марлі, масок і після цього просили нас "не панікувати". Яку велику загрозу для нас ніс Свинячий грип? Від нього загибло стільки ж людей, скільки відходило у потойбічний світ того року від простого грипу і його ускладнень. Три тижні вся Західна та Центральна Україна сиділа по домівкам і боялась висунути носа на вулицю. Три довгі тижні ми підіймали свій імунітет за допомогою часнику, цибулі і циганів-знахарів. Мене, як школяра, особисто хвилює проблема того, що ми пропустили багато матеріалу, який тепер потрібно засвоювати за два уроки. І весняних канікул у нас не буде. А що тепер? А тепер по школах почалась епідемія простого грипу...

По Загальноосвітнім Школам міста Красилова велика кількість дітей хворіє. Медики стверджують, що розпочалась хвиля грипозних захворювань. Що тепер нам робити, коли кількість учнів у класах зменшилась майже на половину? В одному з класів із 28 учнів, прийшли до школи всього 12, при тому, що половина із тих 12 такош "бухикає". А ще в одному - із 30 учнів, присутні всього 5. Про яке навчання може бути річ? Ми повинні проходити матеріал, який розрахований на два тижні за два дні! А половини учнів немає у школах. Я розумію, що на 4-8 класи це ніяк не вплине, але 9 і 11 будуть здавати екзамени. Хтось скаже: "Нехай вчаться вдома!", але вдома це зовсім не те навчання. І коли тобі розповідає кваліфікований вчитель, то набагато краще засвоюється інформація. І, можлива і така ситуація, що нам зроблять ще один "позачерговий" карантин. Адже санстанція безсила, проти грипу і проти Законів, де зазначено, що якщо кількість учнів нижче ніж, приблизно, 30% - то потрібно школу закривати. За моїми данними, в одному з районів Донеччини на кордоні з Росією вже закрили школи на карантин.. Яке навчання тоді нас чекає? Які екзамени?...
Теги Красилів , Грип , Епідемія , JAZZman



Обговорити на форумі
Автор JAZZman Коментарів 7 Переглядів 1114
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів
#1 написав: AkYLA (9 грудня 2009 20:12)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 206
от на тобі, попитка номер 2?


--------------------------
#2 написав: Fed (9 грудня 2009 20:14)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375

Цитата: AkYLA
от на тобі, попитка номер 2?

 

похоже що так)))



--------------------------
#3 написав: AkYLA (9 грудня 2009 20:15)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 206
мда уж дуже весело recourse


--------------------------
#4 написав: Tato (11 грудня 2009 12:42)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
Слабенька молодь, хлюпіки...
#5 написав: ВОВКОДРАЙВЕР (12 грудня 2009 12:36)
Фото

Гости
Коментарів: 0
Публікацій: 0
А чого ж БРАТИ-не брати хабарів коли на Хмельничинні хабарників судять по «хмельницькому» та по «понятіях». Хмельницьким міськрайонним судом за неодноразові хабарі (не хабаря- а за хабарі) в листопаді 2008 р. засуджено головного державного санітарного лікаря Хмельницької області Безкоровайного Олега Івановича на 5 років лишення волі, але із відтермінуванням на 1 рік. 
На цій підставі в січні 2009 році. його звільнено з роботи. ДАЛІ….. Цим же судом «ВИ НЕ ПОВІРИТЕ» поновлено на роботі в листопаді 2009 р. на цій же посаді Головного державного санітарного лікаря та виплачено із державного бюджету «прикорм»- добавку за взяті хабарі в розмірі 10.000 грн. В судах сидять живі люди, трембачевські та його свати проданчуки, які безпристрас¬но, без огляду на посаду і зв'язки підсудного видають на-гора вироки й ухвали. Ні суд, ні судова ко¬легія апеляційного суду Хмельницької області, ви¬носячи вирок Безкоровайному за фактом хабарництва, ні пари з вуст не випустила стосовно ДОЦІЛЬНОСТІ чи НЕДОЦІЛЬНОСТІ позбавлен¬ня хабарника Безкоровайного права обіймати посаду ГОЛОВНОГО ДЕРЖАВНОГО САНІТАРНОГО ЛІКАРЯ, а значить права подальшого перебування чи не перебування його на посаді Голов¬ного державного санітарного рвача СЕС. 
УРА. ХАЙ ЖИВЕ НАШ ГУМАННИЙ СУД У ВСЬОМУ СВІТІ. СЛАВА ХАБАРНИКАМ. СЛАВА КОЛЯДНИКАМ.

Так і хочеться сказати, чи¬таючи подібний вердикт: «Спасибі, панове судді, що хоч грошовою компенсацією злочинцю обійшлися, а не зобов'язали всіх, хто виводив на чисту воду цю наволоч та хабарника Без¬коровайного — слідчих, про¬курорів, УБОЗівців, та и зре¬штою всіх, кого оббирав він як липку на посаді Головного державного санітарно¬го лікаря Хмельницького району, Хмельницької області — вибачитись та в ніжки поклонитися Олегу світ Івановичу.





Шукай хабарників а не аватар, та знищуй цю гидоту та мерзоту. Тоді ти вільно, як громадчнин України не будеш шукати аватар, а вільно придбаєш в любій аптеці.

З повагою, і дай Боже не хворіти. Слава Україні.

 

#6 написав: sweet lana (12 грудня 2009 17:49)
Фото

Користувачі
Коментарів: 14
Публікацій: 0
Нічого. Виживете і без канікул
#7 написав: Fed (12 грудня 2009 19:32)
Фото

Адміністратор
Коментарів: 583
Публікацій: 2375
ВОВКОДРАЙВЕР , це точно під цю публікацію мало бути?


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: