Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Урочистості з нагоди Дня знань (+ фото)



Урочистості з нагоди Дня знань (+ фото)

Урочистості з нагоди Дня знань (+ фото)

1 вересня усі загальноосвітні навчальні заклади Красилівського району відсвяткували традиційне свято першого дзвінка – День Знань, яке є справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Початок нового навчального року для кожної людини є одним із найбільших свят, які пов’язані з надіями та сподіваннями, адже практично у кожній родині були, є і будуть дошкільнята, учні або студенти.

Першовересневе пройшло урочисто і хвилююче. Під мелодійні звуки шкільного дзвінка у відремонтовані, світлі класи увійшли 6227 учнів нашої Красилівщини. Вперше дзвінок пролунав у всіх навчальних закладах району для 548 першокласників, поклавши початок їх сходження у незвіданий, цікавий і бентежний світ знань, світ пізнання. 955 педагогів нашого району радо зустріли своїх вихованців на шкільних подвір’ях.

За традицією, що склалася, в урочистих заходах з нагоди свята взяли участь керівники району, працівники відділів та управлінь райдержадміністрації, депутати районної ради.
Святковий захід з нагоди Дня знань в Корчівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся за участю заступника голови районної ради Любов Савівни Якушевої, яка щиро привітала дітей, педагогів, батьків із святом 1-го вересня і відзначила, що керівництво району часто переймається станом справ в освітянській сфері, ступенем готовності шкіл до початку нового навчального року, приділяє особливу увагу проблемам сільської школи, кадровому забезпеченню, станом реалізації програми «Шкільний автобус».

Від імені районної ради, райдержадміністрації Л. Якушева висловила особливу подяку педагогічному колективу, батькам, директору школи (Богач Я. А.), сільському голові (Гринчук Л. О.), громадській організації «Фортуна» (голова – Панасюк П. І.) за участь у мікропроектах за програмою «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», підготовлену до нового навчального року школу, за упровадження здоров’язберігаючих технологій та нових форм навчання і виховання учнів.

Урочистості з нагоди Дня знань (+ фото)


Урочистості з нагоди Дня знань (+ фото)

День знань у Красилівський ЗОШ І-ІІІ ст. № 1



Урочистості з нагоди Дня знань (+ фото)


Урочистості з нагоди Дня знань (+ фото)

Святкування 1-го дзвоника у Красилівський ЗОШ І-ІІІ ст. № 3



Урочистості з нагоди Дня знань (+ фото)

Урочистості з нагоди Дня знань у Федорівській ЗОШ І-ІІІ ст.


джерело: krasylivrada.km.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 1838
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: