Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » JVC: найбільший проекційний телевізор в світі



JVC: найбільший проекційний телевізор в світі

JVC: найбільший проекційний телевізор в світі
Новинка примітна не тільки величезними розмірами, але і вагою, яка складає 330 кг. Телевізор поступить в продаж в жовтні і коштуватиме приблизно 53 тис.


Новий телевізор від JVC підтримує повну роздільну здатність високої чіткості (1920 x 1080 пікселів). Контрастність зображення складає 5000:1. Якісна обробка відеосигналу забезпечується фірмовою технологією D-ILA, а точне перенесення кольорів - 14-бітним процесором Genessa, який також відповідає за придушення перешкод. Для того, щоб зображення було яскравим навіть при денному освітленні, в пристрій поміщена ртутна 110-ватна лампа. Споживана потужність телевізора в режимі роботи - 220 Вт.Модель, названа Victor HD-110MH80, оснащена стереодинаміками потужністю 2 x 10 Вт, аналоговим і цифровим ТВ-тюнером і серією роз'ємів, серед яких два HDMI, компонентний, композитний і аналоговий роз'єм RGB для підключення комп'ютера. Також є порт для підключення до локальної мережі і FireWire для відеокамер.


Габарити телевізора: 254 см завширшки, 178 см у висоту, 94 см в глибину. Особливий акцент виробник робить на великій вазі телевізора (330 кг) - перед покупкою потрібно буде виконати зміцнення підлоги в тому місці, де він буде встановлений.

Продажі Victor HD-110MH80 почнуться в жовтні поточного року, а зробити замовлення можна буде вже в липні. Вартість - 53 тис.
До цього рекордсменом на ринку телевізорів вважалася компанія Sharp, яка в січні поточного року на виставці CES 2007 представила ЖК-телевізор з довжиною діагоналі 108 дюймів. А раніше рекорд належав плазмовому 103-дюймовому телевізору Panasonic


Автор Maksimum Коментарів 0 Переглядів 998
Спонсорська реклама
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: