Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » В лікарнях Івано-Франківська - вже 532 хворих вірусною пневмонією



В лікарнях Івано-Франківська - вже 532 хворих вірусною пневмонією

В Івано-Франківську зростає кількість хворих вірусною пневмонією.

Як передає кореспондент УНІАН, про це йшла мова сьогодні за засіданні Івано-Франківської міської протиепідемічної комісії. За словами заступника головного лікаря міста Івано-Франківська Емми Гошовський, «ситуація в місті не покращилася з захворюванням на грип».

«Збільшилася кількість хворих пневмонією, - додала вона. - Якщо на вихідні було 368 хворих, то тепер їх надійшло 532 ». Вона повідомила, що зараз в реанімації лікарень Івано-Франківська з важкою формою пневмонії знаходиться 19 хворих, з них 4 - у важкому стані і перебувають на штучній вентиляції легень. У реанімації перебуває 8 дітей, але стан їхнього здоров'я задовільний. У той же час вона зазначила, що кількість звернень до медиків у порівнянні з вихідними днями збільшилася. «Якщо в неділю за медичною допомогою звернувся 751 чоловік, то в понеділок 2648 осіб», - сказала заступник головного лікаря Івано-Франківська.

На засіданні комісії відзначали проблеми відсутності захисних масок і антивірусних препаратів в аптеках міста, а також те, що «перший шок від епідемії у населення пройшов», і тепер не дотримується «масочний режим». Головний санітарний лікар Івано-Франківська Микола Недоступ навів статистику захворювання на грип і ГРВІ в місті. За його словами, у жовтні 2007 року на грип і ГРВІ в Івано-Франківську хворіли на 5828 чоловік, в 2008 році - 5445, а в 2009 - 18080.

Він також прогнозує, що ситуація із захворюванням на наступному тижні стабілізується, а показники «захворюваності на 48-49 тижні року підуть на спад».

Головуючий на засіданні комісії перший заступник міського голови Івано-Франківська Зіновій Фітель повідомив, що встановлені додаткові лінії телефонів для швидкої допомоги. «Це зроблено для того, щоб збільшити можливість прийому викликів», - додав перший віце-мер.

за матеріалами УНІАН
Теги україна , здоровя


Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 740
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: