Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » В Україні підтверджено третій, найвищий рівень загрози епідемії грипу. Уряд готовий звернутися по допомогу до армії та МНС.



В Україні підтверджено третій, найвищий рівень загрози епідемії грипу. Уряд готовий звернутися по допомогу до армії та МНС.

В Україні підтверджено третій, найвищий рівень загрози епідемії грипу. Уряд готовий звернутися по допомогу до армії та МНС. Україна визнала третій рівень загрози розповсюдження епідемії грипу в країні.


Про це повідомила прем`єр-міністр Юлія Тимошенко на нараді з обговорення епідемічної ситуації в західному регіоні.

За її словами, найближчим часом Україна матиме спеціальні лабораторії для виявлення вірусу грипу А/H1N1. В цілому їх планується купити 17 штук.

"Для того, щоб вжити всіх необхідним заходів з набагато більшим запасом міцності і ресурсів, які необхідні для того, щоб не допустити поширення цього захворювання, ми визнали сьогодні початок цієї епідемії як третій рівень загрози", - сказала Тимошенко.

"Ми виділятимемо найбільший обсяг ресурсів, який передбачений, і запроваджувати всі організаційні дії, які відповідають саме такому рівню небезпеки", - сказала вона.

Прем`єр також додала, що уряд залучає до боротьби з епідемією всі міністерства і відомства. "Якщо треба - ми звертатимемося за додатковою допомогою до армії і МНС. Але тільки в тому разі, якщо буде потреба", - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, у ВР зареєстровано проект постанови про звільнення двох міністрів - міністра з питань надзвичайних ситуацій Володимира Шандри та міністра охорони здоров’я Василя Князевича через епідемію грипу в Україні.

Відповідний проект постанови про відповідальність за бездіяльність і недбалість щодо створення загрози життю та здоров’ю населення внаслідок поширення свинячого грипу в Україні зареєстрував депутат від Партії регіонів Валерій Бондик.

Міністерство охорони здоров'я України оголосило про початок епідемії каліфорнійського грипу A/H1N1 в країні.

За останніми офіційними даними, від свинячого грипу в Україні померли чотири людини, в 11 осіб цей діагноз підтверджено, а ще тисяча хворих - під підозрою.

Кількість померлих та хворих від грипу та ГРЗІ в західних областях продовжує збільшуватися. За останніми данними, в Львівській області зареєстровано 14 смертей від грипу, в Івано-Франківській області - 6 летальних випадків.

Теги україна , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 504
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: