Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Тимошенко доручила регіонам забезпечити населення масками



Тимошенко доручила регіонам забезпечити населення масками

Тимошенко доручила регіонам забезпечити населення масками Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила регіональним органам влади вивчити можливості виробництва і забезпечення населення масками, обмеження проведення масових заходів та забезпечення додатковими ліжко-місцями медустанов країни.

Про це вона повідомила на селекторній нараді з питань розповсюдження грипу в Україні у суботу.

"Головам обладміністрацій, райадміністрацій, раді міністрів Криму протягом декількох днів вивчити можливості виробництва масок на місцевому рівні та забезпечити ними аптеки і населення", - сказала Тимошенко.

Тимошенко: Головам обладміністрацій, райадміністрацій, раді міністрів Криму протягом декількох днів вивчити можливості виробництва масок на місцевому рівні та забезпечити ними аптеки і населення

Прем’єр також доручила місцевій владі мінімізувати і обмежити проведення масових акцій і вивчити можливості створення резервів ліжко-місць у лікарнях.

Тимошенко також попросила голів обладміністрацій почати в регіональних ЗМІ інформаційну кампанію з роз'яснення основ боротьби з розповсюдженням ГРВІ та грипу. При цьому прем'єр підкреслила, що необхідно розвіювати і припиняти спроби розповсюдження паніки серед населення.

Тимошенко: Останні дні через ЗМІ та людей, які перебувають при владі, почала виходити інформація про якісь екзотичні хвороби

"Останні дні через ЗМІ та людей, які перебувають при владі, почала виходити інформація про якісь екзотичні хвороби... Це грип, грип каліфорнійської мутації, немає ніякої легеневої чуми", - підкреслила вона.

Прем'єр також доручила організувати на місцях телефонні лінії, провести засідання протиепідемічних та протиепізоотичних обласних штабів, організувавши їх зв'язок з Державною надзвичайною протиепідеміологічною і протиепізоотичною комісіями, яку очолює перший віце-прем'єр Олександр Турчинов.

Нагадаємо, вчора, 30 листопада прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила, що найближчим часом в України будуть спеціальні лабораторії для виявлення вірусу грипу А/H1N1.

Як стало відомо, 30 жовтня, уряд перерахував Міністерству охорони здоров'я 100 млн. грн. з Резервного фонду Кабінету міністрів для придбання медикаментів, медичного обладнання, запобігання поширення епідемії грипу.
30 жовтня МОЗ оголосило епідемію грипу A (H1N1) в Україні. За словами секретаря РНБО Раїси Богатирьової, від свинячого грипу станом на вечір п'ятниці, 30 жовтня, померли чотири людини. Ідентифіковано 16 випадків захворювання на грип A/H1N1.

Україна визнала третій, найвищий рівень загрози розповсюдження епідемії грипу в країні.

У всіх навчальних закладах країни оголошено тритижневі канікули. На території дев'яти західних областей України - Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Закарпатській, Чернівецькій, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській - вводиться карантин.

Кабінет міністрів ввів заборону на проведення масових заходів по всій Україні у зв'язку із загрозою епідемії свинячого грипу. Перенесено всі заходи в рамках передвиборчої кампанії, в тому числі презентацію передвиборчої програми Віктора Ющенка, що планувалася на 1 листопада.

За матерiалами: Інтерфакс-Україна
Теги україна , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 487
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: