Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » В Артеку продовжать відпочинок дітям з регіонів, де зафіксована епідемія грипу



В Артеку продовжать відпочинок дітям з регіонів, де зафіксована епідемія грипу

В Артеку продовжать відпочинок дітям з регіонів, де зафіксована епідемія грипу Уряд України прийняв рішення про продовження відпочинку в Міжнародному дитячому центрі (МДЦ) Артек (Крим) та Українському оздоровчому центрі (УДЦ) Молода гвардія (Одеса) для дітей з регіонів України, у яких оголошено карантин і зафіксована епідемія грипу та ГРВІ.

Про це повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на селекторній нараді з регіонами в суботу.

"Прийнято рішення пролонгувати відпочинок дітей, щоб не поверталися в ці регіони", - сказала вона.

Як повідомлялося, епідемічний поріг захворювання на грип подолана у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях. Також оголошено карантин у Виницкий, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

За словами міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка, уряд прийняв рішення продовжити зміни в цих двох центрах як мінімум на 3 тижні і у дітей із зазначених регіонів є право залишитися в цих центрах, якщо погодяться батьки.

Як повідомляється, в Артеку та Молодої гвардії відпочивають близько 300 дітей із зазначених регіонів. Зміна в Артеку закінчується 8 листопада, в Молодої гвардії - 12 листопада. Зараз вивчаються можливості продовжити відпочинок для дітей з інших областей і необхідність виділення відповідного фінансування.

Як повідомлялося, в жовтні Верховна Рада України встановила, що міжнародний дитячий центр Артек і український дитячий центр Молода гвардія є державними підприємствами і відносяться до сфери управління держави.

Україна визнала третій, найвищий рівень загрози розповсюдження епідемії грипу в країні.

У всіх навчальних закладах країни оголошені тритижневі канікули. На території дев'яти західних областей України - Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Закарпатській, Чернівецькій, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській - вводиться карантин.

Кабінет міністрів ввів заборону на проведення масових заходів по всій Україні у зв'язку із загрозою епідемії свинячого грипу. Перенесені всі заходи в рамках передвиборчої кампанії, в тому числі презентація передвиборчої програми Віктора Ющенка, планувалася на 1 листопада.

За матеріалами Інтерфакс-Україна
Теги україна , відпочинок , здоровя



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 803
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: