Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Росіяни "під карантин" розкуповують місця в готелях і санаторіях у Карпатах



Росіяни "під карантин" розкуповують місця в готелях і санаторіях у Карпатах

Росіяни "під карантин" розкуповують місця в готелях і санаторіях у Карпатах На Закарпатті вже розкуплено 74% місць в готелях та санаторіях на новорічно-різдвяні свята 2010 року.

Про це повідомив керівник туристично-інформаційного центру Закарпаття, викладач кафедри туризму Ужгородського національного університету Олександр Коваль.

За його словами, закарпатські туристичні організації очікували на значний спад у в’їзному туризмі, що пов’язувався із запровадженням карантину, тому почали потр [...цензура...] переорієнтовуватися на виїзний туризм.

"Проте останні замовлення, особливо ті, що на 50% та 100% наперед проплачені на період з 24 грудня по 15 січня, викликали певний ажіотаж на новорічно-різдвяні свята 2010 року в Закарпатті. Спеціалісти туристичної галузі пов’язують це з тим, що московські та київські туроператори, користуючись затишшям на ринку, намагаються викупити місця в готелях та санаторіях Закарпаття на новорічно-різдвяні свята 2010 року, аби обійтися без місцевих посередників, через яких ціни значно піднімаються", - уточнив Коваль.

Він також додав, що завдяки оперативним діям росіян, українці можуть взагалі залишитися без відпочинку в зимових Карпатах на новорічно-різдвяні свята 2010 року.

"Росіяни знають більше правди про наш політичний карантин, ніж київські туроператори, і тому професійно працюють на ринку новорічного туризму", - відзначив Коваль.

Як повідомлялося, під час епідемії грипу та ГРВІ в Україні на 18% поменшало туристів із Західної Європи.

Зменшення кількості приїжджих зафіксували на польському, словацькому, угорському та румунському кордонах. А ось на російському та особливо білоруському, навпаки, спостерігають справжній бум.


Теги україна



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 609
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: