Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » Засідання постійних комісій



Засідання постійних комісій

29 грудня 2010 року відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та місцевого самоврядування; з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин та екології; з питань законності, праці та соціального захисту населення; з питань економіки, промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства та розвитку підприємництва. Члени комісій розглянули наступні питання, що виносяться на розгляд третьої сесії:
- Про комплексну програму профілактики злочинності у Красилівському районі на 2011-2015 роки.
- Про Програму підтримки засобів масової інформації та сприяння розвитку інформаційної сфери Красилівського району на 2011-2013 роки.
- Про Програму розвитку архівної справи Красилівського району на 2011-2013 роки.
- Про зміни в складі комісії районної ради з питань поновлення прав реабілітованих.
- Про створення комітету з конкурсних торгів.
- Про затвердження розпорядження голови районної ради від 03.11.2010 року №111-р «Про переукладення контракту з директором комунального підприємства «Красилівська районна друкарня».
- Про внесення змін до рішення двадцять восьмої сесії районної ради від 24.09.2010 року №18 «Про затвердження розпорядження голови районної ради від 23.07.2010 року №73 «Про переукладання контракту з директором комунального підприємства «Красилівський телерадіоцентр».
- Про погодження клопотання ТОВ «Волицький цегельний завод» про надання надр у користування з метою геологічного вивчення Волицького родовища цегельної сировини для отримання спеціального дозволу.
- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду ФОП Сухацькій І.В. для обслуговування будівель та споруд майнового комплексу за межами населеного пункту с.Щиборівка.
- Про виконання плану роботи районної ради за ІІ півріччя 2010 року та затвердження плану роботи районної ради на І півріччя 2011 року.
- Про план роботи постійних комісій районної ради на І півріччя 2011 року.
- Звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2010 року.
- Про районний бюджет на 2011 рік.

Засідання постійних комісій


Засідання постійних комісій


Найбільше запитань члени комісій ставили до заступника начальника фінансового управління райдержадміністрації Дунець Н. П. щодо проекту районного бюджету на наступний рік, очікуваних надходжень та фінансування видатків на галузі освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, яка надала вичерпні відповіді щодо прогнозних розрахунків. Найгірше фінансування очікує галузь охорони здоров’я району через її розгалуженість та зменшення населення, порівняно з тими роками, коли була сформована нинішня мережа медичних закладів району. А тому неминуче її скорочення і проект рішення “Про реорганізацію закладів охорони здоров’я району” завтра розглянуть постійні комісії з питань бюджету; з питань освіти, культури, охорони здоров’я, сім’ї, молоді та спорту та президія районної ради. Після цього він буде винесений на розгляд третьої сесії.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 540
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: