Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, землекористування, екології та соціального розвитку села



Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, землекористування, екології та соціального розвитку села



20 вересня 2010 року в малому залі адмінбудинку відбулося засідання постійної комісії районної ради. На розгляд членів комісії виносилося 10 питань.
Депутати розглянули питання «Про внесення змін та доповнень до рішення двадцять четвертої сесії районної ради від 26 березня 2010 року №19 «Про Красилівський територіальний центр соціального обслуговування» і вирішили рекомендувати двадцять восьмій сесії районної ради, яка відбудеться 24 вересня поточного року, прийняти проект з цього рішення як рішення районної ради.
Депутати, члени комісії, розглянули також 9 питань щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, переданих в оренду сільськогосподарським підприємствам різних форм власності, підприємцям-фізичним особам та громадянам. З них 8 питань були рекомендовані до розгляду на двадцять восьмій сесії районної ради. Питання «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, наданої ФОП Шевчуку В.С. в оренду для рибогосподарських потреб на території Лагодинецької сільської ради» депутати зняли з розгляду в зв’язку з багаточисельними скаргами жителів с. Лагодинці.




Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 200
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: