Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Цікаві факти » Камені для знаків зодіаку. Телець (21 квітня - 20 травня)

Камені для знаків зодіаку. Телець (21 квітня - 20 травня)



Камені для знаків зодіаку. Телець (21 квітня - 20 травня) Телець (21 квітня - 20 травня)
З металів Тельцям рекомендується мідь, яка поряд із золотом застосовується для оправ каменів, що приносять їм щастя.
У гомеопатії препарат міді (Купрум ацетікум) застосовується при спазмах гортані, трахеїті, бронхіті. Саме область шиї, горла, гортані є проблемною зоною для Тельців. При носінні прикрас із міді мікродози металу, потрапляючи через шкіру в кров, роблять цілющу дію на організм.
Камінням для Тельців, що народилися в квітні, є алмаз і гірський кришталь, у травні - смарагд і сердолік. Якщо Вам вдасться придбати смарагд природного походження, це вже удача, тому що звичайно в продаж надходять штучно вирощені кристали. Останні можна використати тільки як декоративні прикраси.
Самоцвіти природного походження не така вже рідкість, а працювати з ними приємно. Випромінювання у них більш м'яке, ніж у дорогоцінних каменів, негативних проявів теж менше.
Гірський кришталь відноситься до оксидів кремнію. Тому він незамінний для підтримки мінерального балансу організму.
Довгий час вважалося, що кришталь представляє собою високогірне лід, що перетворився під дією холоду в кристал. Цю думку знаходимо у Гомера, Аристотеля, Плутарха, Сенеки ... У Японії кристали гірського кришталю вважалися замерзлим подихом Білого Дракона (у японців дракон уособлював вищі сили творіння). Гірський кришталь не тільки чистий і прозорий, як джерельна вода, але і холодний на дотик. Якщо взяти в руку кришталь і шматок скла, то відразу можна визначити, де камінь. Кришталь залишається холодним, а скло проводить тепло і відразу нагрівається. Ювеліри і археологи, щоб переконатися в достовірності гірського кришталю, прикладають його до щоки: якщо з'являється відчуття прохолоди, то можна бути впевненим, що це справжній камінь, а не скляна імітація.
Гірський кришталь зустрічається в природі у вигляді добре оформлених і витончених кристалів із дзеркально гладкими і блискучими гранями. Кристали ці являють собою комбінацію шестигранною призми із загостреною пірамідальною вершиною, що нагадує гостро відточений грифель олівця.
Кришталь, придатний для ювелірних робіт, добувають у Нагольному кряжі Донбасу і на Волині. Тут трапляються кристали чудової чистоти; деякі навіть опалесціююча або мають блакитно-сріблястий відтінок і яскравий блиск.
Арістотель писав, що той, хто п'є з кришталевого кубка, не буде страждати від зубного болю. Кришталь благотворно впливає на роботу мозку,
сприяє емоційному рівноваги. Притягує, зберігає, гармонізує енергію.
У природі зустрічаються кристали гірського кришталю, схожі на діаманти (зі слабко розвиненими гранями призми і сильним блиском), тому їх називали алмазами: у Криму - Кримськими діамантами, в Карпатах - Мармарошскімі діамантами.
Привабливі зразки Діамантове щіток можна зібрати на узбережжі Чорного моря в околицях Гурзуфа, Алушти, Семидворья, рибалити і Привітного, а
також у діабазовий каменоломнях сіл Українка та Ферсманово поблизу Сімферополя. Відпочиваючи, ви можете зробити собі чудовий подарунок, якщо будете уважно вдивлятися в навколишній світ.
Сердолік - різновид халцедону червоного, оранжево-червоного, помаранчевого кольору. Як і гірський кришталь, допомагає організму відновити необхідні йому запаси кремнію.
У 40-х роках сердолік успішно застосовувався для лікування недокрів'я, ран, інфільтратів, набряків у деяких клініках Москви. Поліпшується загальний стан організму, підвищувався настрій.
Найбільш цінним є камінь червоно-оранжевого кольору, позбавлений прожилок. Вважається, що він притягає чужу пристрасть, розпалює почуття
власника. У А.С.Пушкіна було два персні з сердоліку - один з камеєю, а друга з ІНТАЛЄВ, - Яким він присвятив кілька віршів.
"... Від злочину,
Від серцевих нових ран,
Від зради, від забуття
Чи збереже мій талісман "

У Криму на пляжах серед гальки зустрічаються ці чудесні камені. Постарайтеся знайти свій сердолік, і він стане вашим талісманом.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 802
Спонсорська реклама
Загрузка...
Читайте про цікаві факти та нариси з історії світу

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: